Овен Този понеделник разчитайте единствено на здравия ви разум. Ако

...
Овен Този понеделник разчитайте единствено на здравия ви разум. Ако
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 18 март

Овен
Този понеделник разчитайте само на здравия ви разсъдък. Ако усетите, че не ви доближава може да се потърсите съвет у другар.
Телец
Това е ден, в който компромисът ще е ваш добър другар. Не разчитайте на цялостно приемате от отсрещната страна. Идеални обстановки съвсем не съществуват.
Близнаци
Сега е моментът да действате. Всяко закъснение и отсрочване на значима работа би ви коствало скъпо. Не занемарявайте и качеството на осъществяването.
Рак
Това е ден за решителни дейности. Бъдете сигурни в положителния процес на нещата и отпъдете всички подозрения. Успехът ви е обезпечен.
Лъв
Днес ще бъдете най-търсеният слушател. Проявете съпричастност. Тя ще бъде високо оценена от околните ви.
Дева
Това е ден, в който всички ваши дейности, ориентирани към увеличение на приходите ви, ще бъдат сполучливи. Не се колебайте да желаете повече.
Везни
Този понеделник ще ви тормози с прекомерно доста съветници и хора, които да ви дават ум по какъв начин тъкмо да живеете живота ви. Посъветвайте ги да гледат своя.
Скорпион
Това е ден, в който да насочите напъните ви в посока на това да разширите полето ви за деяние. Ще би трябвало да се освободите от ненужното, с цел да извършите място за мечтаното.
Стрелец
Този понеделник може да осъзнаете, че не сте на прав път. Винаги може да се върнете и да помислите коя е вярната посока.
Козирог
Днес всичко ще върви без спънки, само че това не значи, че би трябвало да стоите със скръстени ръце. Заловете се с най-сложните задания, с цел да ги отметнете бързо и качествено.
Водолей
Първият ден на новата седмица ще ви сервира нови сфери за подчинение. Не се плашете, а самоуверено се втурнете към покоряването на нови върхове.
Риби
Днес ще имате предпочитание за подвизи, само че е добре да си дадете сметка за силите, с които разполагате. Никой не чака чудеса от вас, а хубавите неща стават постепенно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР