Овен Денят ще наложи да се заемете преди всичко с

...
Овен Денят ще наложи да се заемете преди всичко с
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 17 септември

Овен
Денят ще наложи да се заемете на първо място с персоналния ви живот. Каквото и да ви чака в работата обърнете повече внимание на техните потребности и грижи.
Телец
Този понеделник ще е забавна комбинация от срещи и събития. Ще ви се коства, че работата няма край и няма да сте надалеч от истината.
Близнаци
Този понеделник ще имате опцията да участвате в разнообразни инициативи. Не се водете от мисълта за облага, а се насочете натам, накъдето ви води сърцето.
Рак
Този понеделник ще върне в паметта ви някои неща от предишното. Добри или неприятни те носят своите послания и в този момент е значимо да им обърнете внимание.
Лъв
Този понеделник ще е сполучлив за всички действия, свързани с изкуството. Дори специалността ви да е надалеч от тази област е добре да деянията повече креативност.
Дева
Този понеделник използвайте своите умения за договаряния и геният ви да убеждавате. Сега може да привлечете на своя страна значима част от съперниците ви.
Везни
Денят ще изиска от вас да се ангажирате с заричане да окажете помощ на ваши родственици. Преценете добре дали това ще е по силите ви.
Скорпион
Денят ще наложи да извършите някои заключения. Теглете чертата, обобщете наученото и постигнатото, затворете страницата и започнете нова книга.
Стрелец
Денят ще ви подари лекост и занимания, само че от втория работен ден би трябвало да сте в съвършена форма още от сутринта. Не пестете сили, защото ви се дава опция да се докажете в работата.
Козирог
Потърсете помощта на другар при решаването на персонален въпрос. Това не значи да приемате изцяло препоръките му, само че ще получите значима изясненост.
Водолей
Това е ден, в който ще получите доста директиви. Никой не ги обича, само че вие ще би трябвало да извършите някои от тях.
Риби
Помислете добре какво не може да отлагате повече. Запретнете ръкави и приключете един път вечно с отлаганите неща.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР