Стряскащо беше – и не дали да се върна или

...
Стряскащо беше – и не дали да се върна или
Коментари Харесай

Димитър Маринов: Това е момент, в който се разбира кой от какво е направен

Стряскащо беше – и не дали да се върна или не, а по кое време ще се върна. Така артистът Димитър Маринов разяснява писмо от американското посолство, с което е предизвестен, че в случай че не се върне до 24 часа в Съединени американски щати, където е фамилията му (с две деца), то не се знае по кое време ще може да се върне. Припомняме, че Маринов играе епизодична роля в оскаровия филм " Зелената книга ".
За мен е въпрос на достолепие и авторитет да остана в България – фамилията ми е добре, няма проблеми. Има неща в живота, които са по-важни и от фамилията, акцентира той пред Нова телевизия. Имам потребност да съм тук, сподели пред Нова телевизия Маринов.
Основната цел в Съединените щати е да не се всява суматоха, сподели още Маринов. Цялата концепция е да се затворят границите, с цел да не се популяризира повече. Идеята и на Доналд Тръмп е от 12 април последователно да се освобождават територии в Съединени американски щати, където е ясно, че коронавирусът не въздейства.
Това, което е типично за американеца в такива сериозни обстановки е, че те работят като един, безапелационен е Маринов. И описа, че жена му му е споделила по какъв начин всички съседи са се питали един различен имат ли потребност от нещо – даже един пожарникар пристигнал при нея и я попитал има ли потребност от тоалетна хартия, като носел едно топче. „ Това е миг, в който се схваща кой от какво е изработен ”, заключи той.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 27 март "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР