Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Когато говорим за пакетни пътувания, организирани от туроператори, потребителите биха

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgКогато говорим за пакетни пътувания, организирани от туроператори, потребителите биха
Коментари Харесай

Димитър Маргаритов: Всеки има право да си получи обратно парите преди началото на пакетни пътувания заради коронавируса

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

" Когато приказваме за пакетни пътувания, проведени от туроператори, потребителите биха могли да се откажат до началото на самото пътешестване при оповестяване на изключителна обстановка в международен мащаб като да вземем за пример четвърта степен заплаха от заразяване с ковид. Хората могат да си получат назад всичко закупено по пакетите. При самолетните билети те могат да бъдат презаверени. "

Храните у нас и техните западни аналози разяснява още в студиото на " Плюс - минус " по Нова тв ръководителят на Комисията за отбрана на потребителя Димитър Маргаритов.

Става дума за инспекция на 11 продукта от 6 групи, при които са открити разлики. 

" Резултатите демонстрираха, че тези храни и питиета са безвредни, според одобрените стандарти в Европа. Ще развенчаем мита за двоен стандарт по оста Изток- Запад. Не е най-лошо качеството нито от едното, нито от другото място.

В българските шоколадови бонбони има 20 % повече протеини, в сравнение с в западния им аналог. В шоколада е противоположното - у нас 20% по-малко са протеините. При зеленчуци като грах и царевица има разлики, само че някои от индикаторите са повече, други по-малко. 

Консервата риба звук е с по-малко сол у нас, което също е добре.

Следва рекомендация по посока усъвършенстване законодателството в проевропейски проект, с цел да може при открита разлика нарушителят да бъде глобен. 

Причините могат да имат индивидуален и справедлив темперамент. Когато има специфики във вкусовите желания, може да се записва комерсиална марка, която да дава отговор на тези желания. "

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддр
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР