Дунав и Черно море увеличиха актива си с по 1

...
Дунав и Черно море увеличиха актива си с по 1
Коментари Харесай

Две дузпи и равенство между "Дунав" и "Черно море"

" Дунав " и " Черно море " усилиха актива си с по 1 точка, откакто в среща от последния кръг на постоянния сезон на Първа професионална футболна лига, те приключиха 1:1. Резултатът беше завършен откакто съдията даде право и на двата отбора да изпълнят по един углавен удар.

Всъщност мачът в Русе предложи динамично първо полувреме. Васев от " Дунав " и Фенуш от " Черно море " не съумяха да се разпишат в първите минути на мача.

В 20-ата минута Исмаил Иса се откъсна напред, само че беше спрян непозволено от Пламен Димов. Божидар Васев осъществя дузпата, отсъдена след нарушаването.

Снимка: Lap.bg

Домакините водеха в резултата единствено 8 минути. Капитанът на " Черно море " Георги Илиев изигра добре обстановката и завоюва дузпа след прикосновение с Исаевски, а самият той застана зад топката и изравни резултата.

В 38-ата минута гол на домакините не беше зачетен. Станоев стреля от заобиколен свободен удар, топката попадна във вратата, само че никой преди този момент не игра с нея и попадението не се отрази на резултата.

През второто полувреме липсваха атрактивни обстановки и пред двете порти.

С новата точка в своя актив " Черно море " изпревари " Берое " и приключи постоянния сезон на пето място. Двата отбора имат по 42 точки, само че варненци се показаха по-добре в директните дуели. " Дунав " е на 13-о място.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР