Ръководството на Шалке 04 реши да извади от първия тим

...
Ръководството на Шалке 04 реши да извади от първия тим
Коментари Харесай

Давещият се Шалке 04 наказа най-важния си футболист

Ръководството на Шалке 04 реши да извади от първия отбор Набил Бенталеб и да го прати да тренира с младежкия тим до 23 години заради нарушение на дисциплината, без да се оповестяват детайлности. В момента алжирския халф се възвръща от разтежение в слабините, само че от клуба оповестиха готовността си да го оправдават, в случай че се поправи.

“Вратите за Бенталеб в посока първия тим са отворени, в случай че промени държанието си”, написа на уеб страницата на клуба. 24-годишният футболист е основен за отбора този сезон. Досега през шампионата единствено един състезател е записал повече мачове за Шалке от него. Освен това Бенталеб е водач по голове за клуба във всички шампионати този сезон с 8 попадения.
Nabil Bentaleb has been dropped into the U23s due to disciplinary reasons. #s04 pic.twitter.com/nZyolgtlYe
— FC Schalke 04 (@s04_en) March 17, 2019
От Гелзенкирхен оповестиха също по този начин, че нападателят Гуидо Бургщалер няма да пътува с отбора за лагер и контроли в Австрия в паузата за националните тимове, защото ще се подложи на интервенция на зъбите.

Вчера отборът претърпя първо проваляне под управлението на треньора Хууб Стевенс - 0:1 вкъщи против Република България (Лайпциг), и е на 3 от рисковата зона. Бундеслига 26 кръг, събота 16 март  Шалке 04 0:1краен резулат  Ред Бул Лайпциг
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР