Бойко Борисов, здрав на вид, силен на практика, е много

...
Бойко Борисов, здрав на вид, силен на практика, е много
Коментари Харесай

Георги Марков: Борисов е Хитър Петър, но понякога е Мека Мария

Бойко Борисов, здрав на тип, мощен на процедура, е доста мек до душа, това сподели депутатът от ГЕРБ Георги Марков в предаването Беновска пита по Канал 3.

" Ако ме питаш за тези 30 години народна власт, също така, че той е най-дълго управлявалият български министър председател изобщо в историята ни, по какъв начин бих го квалифицирал, бих го квалифицирал по този начин – „ Хитър Петър на българския преход “. Страхотно, вътрешен глас, умее да ги реди нещата. И второ – „ Мека Мария “!, " сподели още той.

„ Мека Мария “, добротата го гони, демократизмът го завладява, изключително откогато стартира да се среща с брюкселския хайлайф и гледай в този момент – Мая Манолова е омбудсман! От чий напън? От 1,2 милиона гласоподаватели да не можеш да намериш правист за омбудсман? Свирни ми единствено и ще ти намеря трима от университета, ето, тук сме на 100 метра от университета! За да я награди за „ костинбродската “ спекулация ли? За това, дето подкрепи Пламен Орешарски ли? Но я награди! За да си почисти тези злощастни моменти от Българска социалистическа партия - биографията й и да се яви след доста джангър против Бойко?

На въпрос каква би била реакцията на премиера Марков уточни:  Може да каже: Абе този Жоро Марков, 30 години народна власт, доста се е емоционализирал, ще се поуспокои, ще му мине, може би не са по този начин нещата. Може и по този начин да е, той да реши, само че аз съм задължен да ги кажа тези неща, само че едно нещо го апелирам – стига към този момент аванти! Много аванти им даде! Той ги поставя министри, омбудсмани! Никакви!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР