Капитанът на Черно море Георги Илиев заяви, че отборът може

...
Капитанът на Черно море Георги Илиев заяви, че отборът може
Коментари Харесай

Георги Илиев: Финален сезон? Не съм чак толкова лош за 37-годишен

Капитанът на Черно море Георги Илиев съобщи, че тимът може само да съжалява, че не реализира освен това при гостуването на Дунав Русе в 26-ия кръг, финален за постоянния сезон в Първа лига. Двубоят приключи при 1:1, като точно Илиев вкара гола за „ моряците ” и по този начин взе премията за Играч на мача.

„ Може би би трябвало да съжаляваме предвид на ситуациите, не толкоз тъй като сме били посочени за любимци. Имахме много обстановки, които не успяхме да осъществяваме. Главно за това може да съжаляваме. Причината е в нас – липса на централизация и, ненапълно, на благоприятни условия. Теренът изигра неприятна смешка в някои моменти. Топката скачаше малко неестествено. ”

„ Не мога да кажа, че сме подценили Дунав. Разполагат с положителни футболисти. Не сме ги подценили, по-скоро беше липса на късмет и шанс в обособени обстановки. ”

„ Те са били уверени, че за нас няма дузпа, ние пък имаме вяра, че за тях нямаше дузпа. Нека се гледа деликатно и се види къде какво има и какво няма. ”

„ В челната шестица има три тима, които си оспорват купата, и други три тима, измежду които и ние, които се борят между тях. Може би сме с една класа по-долу от тези, които се борят за купата. ”

„ Последен сезон? Ще забележим. Нека свърши сезонът, пък ще забележим най-после. Засега се усещам добре. Мисля, че 8 гола и 7-8 асистенции не е напълно неприятно за 37-годишен футболист. Засега е окей, след това ще приказваме ”, приключи Георги Илиев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР