Нидерландецът Йохан Стелингверф да бъде задържан незабавно и отведен в

...
Нидерландецът Йохан Стелингверф да бъде задържан незабавно и отведен в
Коментари Харесай

Върнаха в ареста нидерландеца, обвинен в изнасилване

Нидерландецът Йохан Стелингверф да бъде арестуван неотложно и отведен в ареста, разпореди съдията от Софийския областен съд Гюляй Кокоева.

Чужденецът бе упрекнат на 15 януари т. година по второ дело за обезчестяване на унгарка. Според прокуратурата Йохан е правил секс с нея срещу волята й, откакто я привел в безпомощно положение с алкохол и опиати.

Според съда има заплаха Йохан да извърши ново закононарушение и да се укрие, защото договорът му за наем на жилище в София изтича на 18 януари.

От доказателствата по делото ставало ясно, че унгарката е дала изложение на мъжа, който я е изнасилил, което съответствува с външния тип на Йохан. Описала в детайли и разположението на стаите в жилището му.

Съдът даде опция на нидерландеца да уточни човек, собствен непосредствен, който да бъде известен за ареста. Йохан заяви телефонен номер на български оператор на жена с име Джесика.

Решението за ареста му може да се апелира пред Софийския градски съд. Ще го създадем, съобщи юристът на Стелингверф Драгомир Александров.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР