През следващото денонощие със силния вятър от северозапад, в Източна

...
През следващото денонощие със силния вятър от северозапад, в Източна
Коментари Харесай

Времето Се Обръща До Часове! Ето Къде В България Ще Е Най-Зле!

През идващото денонощие със мощния вятър от северозапад, в Източна България от север-северозапад ще продължи да нахлува леден въздух. През нощта над по-голямата част от страната, а преди обяд основно над Източна България ще е облачно.

След обяд облачността ще е променлива, по-значителна над планинските региони, където ще прехвърчи сняг. Минималните температури ще бъдат сред минус 6 и минус 1 градуса, а оптималните - сред минус 2 и 3 градуса.

Над Черноморието облачността ще е забележителна и основно преди обяд тук-там ще превали слаб сняг. Максималните температури на въздуха ще са 1-3 градуса. Температурата на морската вода е 5-6 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-3 бала.

Над планините ще има променлива, по-често забележителна облачност и тук-там ще прехвърчи сняг. Ще духа плевел вятър от север-северозапад. Ще е доста студено, с оптималната температура на височина 1200 метра към минус 8 градуса, на 2000 метра - към минус 13 градуса.

В сряда ще продължи да духа мощен северозападен вятър, написа Вести.бг. Ще има променлива облачност, без превалявания. Дневните температури ще се покачат. През нощта против четвъртък вятърът сензитивно ще отслабне, а денем ще се ориентира от югозапад. Облачността над доста региони ще намалее до слънчево време. Ще продължи да се затопля, като в Предбалкана и тук-там в Източна България дневните температури ще надвишават 10 градуса.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР