Надявам се Валери Симеонов да отиде да спре и циганските

...
Надявам се Валери Симеонов да отиде да спре и циганските
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Надявам се Валери Симеонов да отиде да спре и циганските сватби

" Надявам се Валери Симеонов да отиде да спре и циганските сватби, които тормозят хора на разнообразни места в страната. Ако се вторачим единствено в заведения на Слънчев бряг, е едностранно. " Това съобщи водачът на Атака Волен Сидеров във връзка акциите на вицепремиера против шума по заведенията на морето в изявление за bTV.
Според Сидеров размяната на реплики сред Николина Ангелкова и Валери Симеонов не вършат положително усещане на обществото:
" Не виждам добре на спор в държавното управление. Ние поддържаме държавното управление и сме част от него. Симеонов и Ангелкова би трябвало да се схванат. Грешно е през медии и институции да се разправят членове на едно и също държавно управление. Ами какво си споделят хората от страни - тия не могат да се схванат, а по какъв начин ще ръководят дружно. "
На въпрос по какъв начин ще се борят с неграмотността, откакто в прессъобщението за Закона за българския език, изпратено до медиите, има неточности Сидеров отговори, че отговорните ще бъдат осъдени и посочи:
" Това е една непрекъсната школа, това е проблем на просветителната система. Следващият път ще дойда с разпечатки от уеб страницата ви, сигурно ще има неточности. "
На въпрос дали е допустимо ръководство без Валери Симеонов Сидеров отговори, че не вижда съображение за сходно питане.
Що се отнася до отхвърли на Борисов да се срещне с президента на Македония Георге Иванов, водачът на " Атака " съобщи, че " не трябва да се месим в работите на прилежаща страна. Аз бих предложил Северо-южно-източно-западна Македония. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР