„Очаквам Валери Симеонов да отиде да спре и цигански сватби,

...
„Очаквам Валери Симеонов да отиде да спре и цигански сватби,
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Ако е последователен, Симеонов ще се заеме с шума от сватбите

„ Очаквам Валери Симеонов да отиде да спре и цигански сватби, които тормозят по няколко дни наред жилищни квартали в доста градове на България. Това би било поредно деяние, в случай че се вторачим единствено в заведения на Слънчев бряг, е едностранно”. Това разгласи в предаването „ Тази сутрин” водачът на „ Атака” и народен представител от Обединените патриоти Волен Сидеров .
Валери Симеонов изиска събарянето на най-големите клубове в Слънчев бряг В същото време притежатели на заведенията на Южния плаж се оплакаха, че от предходната година са подложени на непрекъснати инспекции, които не откриват никакви нарушавания
Неговият съвет към съдружния му сътрудник Симеонов и министъра на туризма Николина Ангелкова е да поговорят и да се схванат. За мен е неверно през медии, през прокуратура, през институции да се разправят членове на едно и също правителство”, посочи водачът на „ Атака”.
Валери Симеонов даде Министерството на туризма на прокурор Конфликтът сред него и министър Николина Ангелкова навлезе в нова фаза
При гласуването през вчерашния ден в Народното събрание Сидеров и още няколко депутати от „ Атака” не поддържаха импортирания от Валери Симеонов отчет за 2017 година за осъществяването на Националната тактика за консолидиране на ромите (2012-2020). Това не беше ориентирано към този, който го внася, аз съм срещу концепцията да има специфични стратегии за интеграцията на група хора, това е обидно за самите роми, изясни Сидеров.

На въпрос допустимо ли е наесен държавното управление да продължи да работи без Валери Симеонов той отговори, че ръководството може без всеки, само че не вижда съображение за този въпрос.
Интеграцията на ромите скара ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Патриотите Чуха се и обвинявания във фашизъм към ръководещите
Относно плана на Закон за българския език, импортиран от Обединените патриоти, той посочи, че глобите ще са за държавните институции, в случай че не употребяват литературен български език. Не се отнасяло за партиите, депутатите и хората на улицата, това било въпрос на персонална просвета.

Вижте целия диалог във видеото:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР