Неправилен рап е името на първия самостоятелен албум на Ицо

...
Неправилен рап е името на първия самостоятелен албум на Ицо
Коментари Харесай

Видео: Днес е премиерата на първия самостоятелен албум на Ицо Хазарта

Неправилен рап " е името на първия независим албум на Ицо Хазарта, чиито концерт-премиера е през днешния ден от 20.00 часа в Sofia Live Club. Билетите за него от дълго време са разпродадени, само че в идващите 6 месеца следва дълга поредност от участия за неговото промотиране.

Албумът не минава без присъединяване от страна на " Ъпсурт " - бийтовете в него са дело на Бат Венци. В " Неправилен рап " Ицо Хазарта е работил и с други реализатори като Белослава и варненския рапър Явката ДЛГ.



Видеоклипът на песента " Браво " от албума излезе през февруари и незабавно се трансформира шлагер, а към днешна дата клипът в " Ютюб " има над 8 милиона гледания.

Заглавието на идващия сингъл от албума е " Гладен ", а неговата премиера ще е на концерта по време на връчването на премиите на БГ Радио на 22 май в Пловдив.

" Нямам искания, че е нещо велико. Но е нещо мое ", сподели предишния уикенд в студиото на " Би Ти Ви " Хазарта. Той добави, че няма никакви страхове, тъй като си е приключил работата в звукозаписното студио. " Страховете би трябвало да са за слушателите ", се закани той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР