Снимка БулфотоПоследният коалиционен съвет не беше приятен. Обсъдихме темата за

...
Снимка БулфотоПоследният коалиционен съвет не беше приятен. Обсъдихме темата за
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Търкането на билетчета е проказа

Снимка Булфото

Последният съдружен съвет не беше прелестен. Обсъдихме тематиката за водната рецесия и кой е отговорен. За мен Нено Димов няма личностна виновност, а механична. Той беше набелязан за жертва и хвърлен на обществото, с цел да се удовлетвори тълпата. Така са правили едно време в античен Рим. Това съобщи в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът и водач на НФСБ Валери Симеонов, който разяснява последните разтърсвания при ръководещите, написа вести.бг.

" Хвърлянето на оставки има резултат, само че той е доста временен. Хейтърите по форумите желаят единствено това - някой да хвърля оставка и те да плюят. Според мен в скоро време няма да има хора, които ще желаят да станат министри. Не може да се поадават по този начин оставки. За мен следствието против Нено Димов потегли доста шумно и в неверната посока. Аз не съм удовлетворен от днешното решение на съда. Искам отново да повторя, че за мен виновността Нено Димов е механична, а не персонална. Той е подписвал доста документи. Впокчването в Нено Димов е грозно. Не мога да кажа по какъв начин ще гласуваме на вота на съмнение. Не сме го разискали с нашите сътрудници, а и избор на съмнение към момента не е импортиран и може и да няма ", разгласи Симеонов. 

Той приказва и за импортирания през днешния ден Законопроект за изменение и допълнение на Закона за хазарта, с който се цели преустановяване на организирането на лотарийни игри от частни лица. " Аз съм поел ангажимент и той е да изцелявам българското общество от тази проказа - търкането на билетчета. Все повече наши сънародници се разболяват от тази болест. Днес внесох Законопроект, с който предлагам тотално да се забранят частните лотарии. Такива игри би трябвало да се провеждат само от Държавния състезателен тотализатор и парите от тях да отиват за развиване на спорта. Освен това предлагам тези игри да се реализират единствено в избрани за задачата пунктове, а не както до момента в молове, бакалии, магазини - всеки търка билетчета. Другата цел е да предпазим младежите и учениците от тази болест - търкането на билетчета. На процедура сега не се прави прецизен надзор по повод възрастта на купувачите и мярката ще попречва опцията, възпитаници да получават такива талони по време на междучасия. Смятам, че това е дна добра крачка за възстановяване здравето на нацията ", безапелационен бе Валери СимеоновВалери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР