Но тези срещи извън работно време на двамата журналисти вече

...
Но тези срещи извън работно време на двамата журналисти вече
Коментари Харесай

Бум: Истината За Виктор Николаев И Аделина! Съпругата Разбра И Пощръкля, Но Тя Има Цялата Власт! Касапница В Медиите!

Но тези срещи отвън работно време на двамата публицисти към този момент са в предишното. Съпругата на Виктор неодобрявала сходни връзки въпреки да са били единствено другарски и колегиални. Людмила Железова декларирала на половинката си в прав текст, че не й е по усета да ги виждат дружно.

До този миг брачната половинка на водещия в никакъв случай не била проявявала ревнивост. Но откакто бяха оповестени папарашки фотоси на екранните сътрудници. На които се вижда по какъв начин след следващото кафе се прибират дружно, предават от hotarena.net жена му побесняла.

Железова вдигнала пикантен скандал на Виктор откакто схванала какви ги прави след работа. След жестокия фамилен спор журналистът спрял да вози с колата си колежката си. Отдръпнал се от нея с цел да си няма фамилни проблеми.

Жена му изтъкнала обстоятелството, че преди на Ани Цолова в никакъв случай не е правил такива джентълменски жестове. Така, че разтурила остарялото му другарство с Аделина Радева. Което съгласно нея можело да премине границата и да се получи освен това.

А като дисциплиниран брачен партньор водещия се вслушал в думите на половинката си, разкриват осведомени.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР