Старши треньорът на Локомотив (Пловдвив) Бруно Акрапович заяви, че е

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдвив) Бруно Акрапович заяви, че е
Коментари Харесай

Бруно Акрапович: Горд съм с моя отбор

Старши треньорът на Локомотив (Пловдвив) Бруно Акрапович съобщи, че е горделив от играта на своя тим против Страсбург, макар загубата с 0-1 и макар отпадането от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

''Нямахме шанс във значимите моменти. Бяхме равносилен съперник на един мощен тим. Искам да поздравя момчетата. Неутрализирахме техните мощни играчи. Можеше да се обърне всичко, в случай че бяхме осъществили. Горд съм от този тим и от тези момчета, които тренирам”, съобщи треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович.

''Те съумяха да вкарат с първата обстановка, а да реагираш не е елементарно. Направихме добър мач, хубава игра от тима, само че не успяхме да продължим напред. Езе е стена, нямаше какво да се случи. Нямаше време за отмора след полета, влезе на терена и направи страховит мач. Не знам обаче по какъв начин се случи тази обстановка. Ние ще опитаме всичко, с цел да остане Езе. Желанието на всички в клуба е да остане при нас'', оптимистично съобщи той.

''Искам задачите да са по-високи. Сега не би трябвало да мислим отрицателно. Целта е да създадем още мощни мачове и да затвърдим това, което демонстрираме. Искам да покажем против всеки тим качествата на Локомотив'', сподели на финала Бруно Акрапович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР