Profit.bgМного красиви и луксозни имоти, обявени за продажба, вървят с

...
Profit.bgМного красиви и луксозни имоти, обявени за продажба, вървят с
Коментари Харесай

Бившето тайно имение на Ал Капоне се продава

Profit.bg

Много красиви и първокласни парцели, оповестени за продажба, вървят с редица екстри и улеснения, само че рядко ще се натъкнете на резиденция, която е и част от историята. Четири спални, пет и половина бани и доста цветно минало. Това е имението Valley House, което в миналото е било укритие на известния мафиот Ал Капоне.



Разположена на 36 декара земя, къщата с повърхност 605 кв. м е съвсем невидима от пътя. Единствената индикация, че домът съществува, е дребна пощенска кутия. Допълнителна сигурност дава и фактът, че парцелът е заобиколен от 300 акра резерват и е до влиятелното голф игрище Pine Valley.



В интериора има всичко, което човек може да пожелае - всекидневна, публична столова, библиотека с камина, офис, закрита веранда, студио, зала за извършения, стая - трезор, идеална за винарска маза, както и стая за игри с бар и аспект към езеро.







Освен това дворът разполага с премного място за развлечение навън. Към парцела има басейн, хидромасажна вана с бар кабана, барбекю, тенискорт, огромно езеро и гараж за седем автомобила.





А към всичко това има и къщата за посетители. Тя е с повърхност 200 квадратни метра с три спални, две кухни и две бани.

Определено това е парцел, в който безусловно можете да избягате от света на открито.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР