Бившата съпруга на собственика на Челси Роман Абрамович - Даша

...
Бившата съпруга на собственика на Челси Роман Абрамович - Даша
Коментари Харесай

Бившата на Абрамович покани Бекъм на пищно сватбено тържество за 5 млн. паунда

Бившата брачна половинка на притежателя на Челси Роман Абрамович - Даша Жукова и новата й половинка Ставрос Ниарчос се появиха в един от най-луксозните швейцарски ски курорти Сейнт Мориц, преди сватбената им гала този уикенд.

38-годишната рускиня и 34-годишният милиардер, който преди този момент е бил по отношение на Парис Хилтън, се насочиха към ретро автомобила си Lancia Delta HF Integrale на стойност сред 30 000 и 78000 паунда.





Даша и Ставрос, които се познават повече от десетилетие, само че се трансфораха в двойка през 2018 година, влязоха в първокласния алпийски курортен град, с цел да стартират подготовката за празненството, откакто станаха публично семейство на документи на гала във френската работа за регистрация през октомври.



Брюнетката сподели изящната си фигура в бяла блуза, кремав панталон и кожени ботуши в черно, като в същото време облече кафяво плюшено палто, с което се защищити от ниските температури.

Тя акцентира хубостта си с грим в неутрални тонове и пусна косата си на свободни талази.

Говори се, че тяхното закъсняло празненство коства 5 милиона паунда, а на него ще участват футболната легенда Дейвид Бекъм и холивудската актриса Гуинет Полтроу.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР