Предимствата, които дигиталният маркетинг предоставя, могат да работят перфектно в

...
Предимствата, които дигиталният маркетинг предоставя, могат да работят перфектно в
Коментари Харесай

Безпогрешният дигитален маркетинг

Предимствата, които цифровият маркетинг дава, могат да работят съвършено в интерес на бизнеса ни. Разбира се, когато знаем по какъв начин най-добре да се възползваме от тях. Според маркетолога Крис Поршъс , има 4 доста постоянно допускани неточности и в случай че им обърнем внимание, ще си помогнем доста в онлайн промотирането измежду аудиторията.

Никога няма да постигнете задачите, в случай че не си ги поставите

Това може да наподобява явно, само че е необикновено какъв брой доста марки гледат на цифровия маркетинг като на нещо несериозно. Да направиш няколко профила в обществените медии и няколко хаштага, с вяра, че ще взривят мрежата, не носи доста изгода, в случай че няма ясно дефинирана цел зад това.

Може би задачата е увеличение на трафика към уеб страницата или генериране на повече евентуални клиенти посредством мобилни устройства. Какъвто и да е казусът, измеримите цели ще оказват помощ да установите обща връзка с аудиторията си и да задвижите цяла тактика за в бъдеще.

Разберете потребностите на аудиторията си

Ако не разберете от какво се нуждаят потребителите ви, напъните, които полагате за цифров маркетинг са безсмислени. Дори най-добре премислената акция може да се провали, в случай че не дава отговор на настройките на потребителя. Всичко от потреблението на езика в наличието до хипотетична оценка по какъв начин потребителят ви употребява цифровите медии би трябвало да се отразява на маркетинговия ви метод.

Съдържанието оказва помощ

Интернет потребителите употребяват наличие непрестанно, само че това, което се споделя и печели любовта на потребителите, има еднаквост. Алгоритмите на търсещите машини еволюират непрекъснато и е значимо наличието да се отличава, в случай че това ще е от изгода за сполучливия цифров маркетинг на марката. Добре направеното наличие би трябвало да споделя нещо, обвързано с задачите ви, и да предлага нещо скъпо за вашата целева публика.

Следете възвръщаемостта на вложенията (ROI) на маркетинга си

Вашата възращаемост на вложенията (ROI) за цифров маркетинг може да наподобява друго от тази на другите марки. Общото с всеки бизнес обаче, е, че би трябвало да наблюдават напъните си, с цел да максимизират облагите. Усъвършенстването на SEO и потреблението на AdWords могат да доведат до резултат, само че разбирането на данните е от основно значение за поддържането на триумфа. Това не значи, че всичко би трябвало да се ревизира във всеки час от деня, а че е нужно постоянно наблюдаване и поддръжка. Има задоволително аналитични принадлежности, тъй че не се опасявайте да ползвате разнообразни и да определите какво оказва помощ бизнесът ви да натрупа оптимален ROI.

По материал на Entrepreneur.com, превод: Габриела Беличовска
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР