Барселона може да класира четири различни отбора на финали в

...
Барселона може да класира четири различни отбора на финали в
Коментари Харесай

Барселона с шанс за четири финала в ШЛ

Барселона може да класира четири разнообразни тима на финали в Шампионската лига. Снощи възпитаниците на Ернесто Валверде отстраниха Манчестър Юнайтед в четвъртфиналната фаза на шампионата на богатите, а по този метод се причислиха към други три клубни обединения, които към този момент си бяха обезпечили място в последните четири на съответните европейски клубни съревнования, в които вземат участие.

We’ve reached the continental semifinals in four sports!

@ChampionsLeague
@UEFAYouthLeague
@UWCL
@UEFAFutsal

Let’s go, Barça! pic.twitter.com/TNRET8wTo2
— FC Barcelona (@FCBarcelona) April 17, 2019
Лео Меси и компания се подредиха до женския футболен отбор на каталунския исполин, до юношите на клуба и до тима по футзал.

Дамите в червено-синьо ще се изправят против Байерн (Мюнхен) в полуфиналите на женската ШЛ, като мачовете са на 21 април в Мюнхен и на 28 април на “Миниестади” в каталунската столица. Юношите от “Ла Масия” в категория Juvenil A (до 19-годишна възраст) също са полуфиналисти, само че в младежката Шампионска лига. В четвъртфиналите те отстраниха Лион, а в място за финала ще се изправят против Челси. Играчите на Барселона Ласа, които показват “лос кулес” в Шампионската лига по футзал, излязоха първи от групата си в елитния кръг, а в полуфинален конфликт ще мерят сили с казахстанския Кайрат (Алмати). Шампионска Лига 1/4 кръг, вторник 16 април  Барселона 3:0краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР