Барбароните, които се отдават под наем за 6 лева на

...
Барбароните, които се отдават под наем за 6 лева на
Коментари Харесай

Барбароните на плажа били ВИП зона

Барбароните, които се отдават чартърен за 6 лв. на клиенти на заведението на плаж "Нестинарка " са ВИП зоната на ресторанта. Това разгласи притежателят на обекта, Диян Тунджев, пред Нова телевизия във връзка сигнал в обществените мрежи от клиент, който разгласява фотография с касова записка, на която се вижда, че се е хранил в заведението, само че е бил неприятно сюрпризиран от таксата за мястото, на което седял.

Собственикът на заведението уточни, че има задоволително табели, които оказват, че местата се заплащат и тази процедура е от 3 години насам. В същото време всички останали места са безвъзмездни, както и чадърите на плажа.

Потърпевшият Християн Георгиев разяснява, че е е схванал за таксата, откакто получил сметката си. Тогава и сервитьора му обяснил за разпоредбите на прилагане.

„ Седнахме със брачната половинка ми да обядваме, поръчахме си, сега в който поискахме сметката видяхме, че са включени тези 6 лв. за барбарон. Попитах за какво са включени, тогава сервитьора ми сподели табелата. “, описа Георгиев.

Във връзка със случая от Министерството на туризма ще създадат инспекция.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР