Атлетико Мадрид вече има готов вариант, ако продаде халфа Томас

...
Атлетико Мадрид вече има готов вариант, ако продаде халфа Томас
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид набеляза заместник на Партей

Атлетико Мадрид към този момент има подготвен вид, в случай че продаде халфа Томас Партей през лятото. На " Уанда Метрополитано " са набелязали подобаващ заместител на ганаеца и това е Алан Маркес от Наполи, твърди " Мундо Депортиво ".

В последните седмици все по-усилено се приказва, че Партей може да напусне Атлетико през лятото. Халфът има уговорка за откупуване от единствено 50 милиона евро, която изкушава много тимове. Смята се, че той е трансферна цел на британските Манчестър Юнайтед и Арсенал.

Симеоне не желае да се разделя с 26-годишния състезател, който се трансформира във значим дирек в неговата скица. Той се надява да убеди играча да подпише нов дълготраен контракт. Ако това не се случи, няма да е изненада да се стигне до разлъка през лятото.

Наставникът обаче е квалифициран и за този вид. Ако Партей си тръгне, Атлетико ще опита да го размени с халфа на Наполи Алан. Симеоне даже има и още един вид в лицето на Мауро Арамбари от Хетафе, само че към него ще се насочи в краен случай, в случай че договарянията за бразилеца не доведат до стремежи край.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР