Крадци откраднаха кутийка с праха на покойник. Шокиращото престъпление е

...
Крадци откраднаха кутийка с праха на покойник. Шокиращото престъпление е
Коментари Харесай

Апаши задигнаха мъртвия съпруг на възрастна американка

Крадци откраднаха кутийка с праха на мъртвец. Шокиращото закононарушение е осъществено в американския щат Ню Джърси, оповестява WNBC.

В края на октомври 76-годишната Лиз Липоски гостувала на родственици, само че преди Хелоуин се прибрала вкъщи, с цел да раздава лакомства на децата. Тя забелязала, че входната врата на къщата й е разрушена, а скъпите движимости – отмъкнати.

Оказало се, че с изключение на накитите, крадците отмъкнали и зелена кутийка, в която старата дама пазела праха на починалия си мъж. Той умрял от рак през 2011 година, година преди златната им женитба. Жената се надявала, че откакто и тя си отиде от този свят, околните й ще смесят праха й с този на брачна половинка й.

Роднините на госпожа Липоски допускат, че крадците не знаели какво има в кутийката. Възрастната жена се е обърнала към апашите с молба да й върнат скъпата движимост.

„ Тя е смутена и даже не желае да си стои у дома. Казва, че като че ли някой още веднъж е изтръгнал част от сърцето й”, споделя племенницата на госпожа Липоски.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР