Напътствие от стария президент към новия, оставено в горното чекмедже

...
 Напътствие от стария президент към новия, оставено в горното чекмедже
Коментари Харесай

Голямата тайна: Какво написа Тръмп на Байдън?

 

Напътствие от остарелия президент към новия, оставено в горното чекмедже на бюрото в Овалния кабинет – това е отколешна американска традиция. Отсъствието на Тръмп на инаугурацията на Байдън и отхвърли му да се срещне с него, подвигнаха до небето любознанието какво е написал на сбогуване.

Говорейки от бюрото в Овалния кабинет след подписването на изпълнителните заповеди от Ден 1, Байдън съобщи, че няма да разкрие незабавно наличието на писмото от почитание към Тръмп.

" Президентът написа доста великодушно писмо ", сподели Байдън пред публицисти.

" Тъй като беше персонално, няма да приказвам за това, до момента в който не приказвам с него, само че беше великодушно ", сподели още президентът.

Помощник на Тръмп разказа писмото пред CNN като " персонална записка ", в която Тръмп се моли за триумфа на страната и новата администрация да се грижи за нея.

В същото време в съветски уеб сайтове се завъртя друга версия за наличието на писмото, публикувана от известна журналистка и радиоводеща. Тя твръди, че това е записка, на която пишело с почерка на Тръмп:...do you think it was this, което руснаците преведоха: Джо, ти знаеш, че аз победих.

След като Байдън съобщи, че ще огласи писмото откакто приказва с Тръмп, а през днешния ден стана ясно, че подобен диалог Байдън не планува, най-вероятно същинския тест на кореспонденцията ще потъне в секретните архиви, а слуховете ще не престават.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР