Нови лица, повишения, отстранявания и изненади бележат френски кабинет, който

Нови лица, повишения, отстранявания и изненади бележат френски кабинет, който ...

......... големи градове като Лион, Бордо и Страсбург. Въпреки разнородния състав на кабинета ключови фигури, както и самият премиер Жан Кастекс, са от средите на десните "Републиканци". На тях президентът ще разчита за преодоляването на катастрофалните последици от санитарната криза и сложния социален диалог, очевидно с поглед към следващите президентски избори.


Сериозни са щетите от пожара в Русенската опера, който избухна

Сериозни са щетите от пожара в Русенската опера, който избухна ...

......... които са били по това време в района, кават, че са чули викове за помощ, а пожарната много бързо е пристигнала на мястото. Щетите тепърва ще се изясняват. Инцидентът обаче няма да се отрази на предстоящите представления. От Министерството на културата са уверили, че ще съдействат за възстановяване на щетите.


Пороен дъжд с гръмотевици се изсипа над София. Затруднения на

Пороен дъжд с гръмотевици се изсипа над София. Затруднения на ...

......... Петков“, съобщиха от Столична община. Насочени са аварийните екипи на „Столичен електротранспорт“.Във връзка със силните валежи и гръмотевици в София всички екипи на дирекция „Аварийна помощ и превенция“ са на терен и реагират на сигнали за завирявания в южните квартали. Най-силни са валежите в южните части на града, допълват оттам.


Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg Кадър 7/8 твВ първо действие на

Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected] Кадър 7/8 твВ първо действие на "Осемте ...

......... реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.


Докато светът се кани за рекордни добиви на пшеница, Европейският съюз очаква

Докато светът се кани за рекордни добиви на пшеница, Европейският съюз очаква ...

......... реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.


ОвенНе предизвиквайте излишно половинката си и не разрушавайте съществуващия мир

ОвенНе предизвиквайте излишно половинката си и не разрушавайте съществуващия мир ...

......... сигурност ще навредят на връзката ви и ще доведат отношенията ви до „задънена улица“. Съветът към необвързаните е, ако искат да реализират успех спрямо интересуващата ги личност да се откажат от познатите методи. Търсете нестандартни начини за сближаване. Шаблоните няма да помогнат. За останалите четете в teenproblem.netПо публикацията работи: Ивета ИвановаЗабрана за продажба на  фалшиви и нелегални стоки в онлайн

Забрана за продажба на  фалшиви и нелегални стоки в онлайн ...

......... е хванат да продава незаконни продукти, да изчезне и като на магия да се регистрира под друго име само няколко минути по-късно“, добавя тя. „Платформите трябва да действат много по-строго срещу търговците на незаконни продукти и услуги“, каза още тя. До 9 септември текат консултации за Закона за цифровите услуги.


Почина четвърти пастор от молитвената сбирка в Перущица, на която

Почина четвърти пастор от молитвената сбирка в Перущица, на която ...

......... на която присъстваха хора от цялата страна. През последните две седмици 47-годишният пастор от село Костиево е бил интубиран, съобщи БНТ. Това е поредният проповедник, който загуби живота си след случаите във Варна, Перущица и ямболското село Козарево. Още трима пастори от Раковски, Карлово и Селци бяха установени с коронавирус.


Певецът, автор на песни,китарист и цигулар Чарли Даниълс, който бе

Певецът, автор на песни,китарист и цигулар Чарли Даниълс, който бе ...

......... „Million Mile Reflections“ да влезе в Топ 5 на поп албумите.  В по-късните си години Даниъл продължи да свири същата музика, но често ставаше обект на спорове и нападки, заради радикализацията на политически му, националистически възгледи. Последният му хит в Топ 20, “Simple Man“, стигна до № 12 през 1989 г. 


Докато светът се кани за рекордни добиви на пшеница, Европейският съюз очаква

Докато светът се кани за рекордни добиви на пшеница, Европейският съюз очаква ...

......... реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.


8 души са починали от COVID-19 през последното денонощие в

8 души са починали от COVID-19 през последното денонощие в ...

......... 192 241 заразени с коронавируса в Италия вече са оздравели. През последните дни броят на възстановилите се нараства с по около 200 на ден и доближава този на новите заразени. Потвърдените за денонощие случаи в Италия не се увеличават през последните дни за разлика от ситуацията в други европейски държави.Заради нов случай на заразен с коронавирус от персонала на

Заради нов случай на заразен с коронавирус от персонала на ...

......... Майката и бебето не са имали никакъв контакт със положителната. Това е третият заразен с коронавирус от персонала на болницата за последните  шест дни, след като миналата седмица с положителни проби бяха лекарка и медицинска сестра от неонатологията. Вижте още: НА ЖИВО: Последна информация и всичко за коронавируса, 6 юли


Сръбските власти превърнаха многофункционалната зала

Сръбските власти превърнаха многофункционалната зала "Армеец" в Белград във временна ...

......... Белград. Говорим за около 100-200 пациенти за 24 часа, заяви министърът на здравеопазването Златибор Лончар.В Белград е забранено събирането на повече от 100 души на закрито и 500 на открито. Намалява се работното време на барове и ресторанти, маските са задължителни в градския транспорт. Глобата е равностойността на 43 евро.


Епидемичната обстановка в страната се удължава с две седмици до

Епидемичната обстановка в страната се удължава с две седмици до ...

......... И добави, че са били обезпокоени, че няма да се справят. "На този етап не мисля, че има дефицит на лични предпазни средства. Като общопрактикуващ лекар желая да има ясен алгоритъм как да се действа при пациент, който e със съмнение за коронавирусна инфекция", коментира специалистът.По публикацията работи: Веселина Йорданова


Две са основните версии, които битуват за наложилото се в

Две са основните версии, които битуват за наложилото се в ...

......... да се каже – донякъде успешно… Но нищо не може да замени живото, истинското общуване между учителите и децата, особено когато са по-малки. Плутарх е писал, че ученикът не е съд, който трябва да бъде запълнен, а факел, който трябва да бъде запален. А как се пали огън от разстояние?


Колкото и да се разширява разломът между Бойко Борисов и

Колкото и да се разширява разломът между Бойко Борисов и ...

......... – сякаш всички смятат, че цялото говорене по въпроса е било изчерпано, когато влязохме в двете организации. Евроатлантическият блок обаче е изправен пред сложно и нееднозначно бъдеще, което тясно се преплита с нашето. На политически егоисти като Борисов и Цветанов не можем да разчитаме, върху това бъдеще трябва да мислим сами.Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 7 юли. НАДЕЖДА

Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 7 юли. НАДЕЖДА ...

......... то ще нараства? Колкото и драматични да са последиците от пандемията на новия вирус в дългосрочното развитие на световното население, тя ще остави незначителна следа в сравнение с други епидемии в историята. Независимо от кризата броят на хората нараства. Всеки ден се раждат 225 хиляди души, пише Der Standard.   Градушка като лешник удари София час след като започна страшната

 Градушка като лешник удари София час след като започна страшната ...

......... текат реки, образували са се огромни колони от автомобили, които едва пъплят.Ддуха силен вятър, температурите рязко паднаха. Отначало бяха засегнати западните квартали, сега потопът се лее и в южните.Надлез "Надежда" и бул. "Рожен" са наводнени. Много шахти по пътното платно са се разместили и са се образували "гейзери", пише БЛИЦ.


Лидерът на Католическата църква в Хонконг заяви, че първият му

Лидерът на Католическата църква в Хонконг заяви, че първият му ...

......... от автономия бившата британска колония. Свободата е задушена, а мислещите опозиционно хора са арестувани от службите. Кардинал Джон Тонг Хон, апостолически администратор на Хонконг, изрази надежда нацията да остане „обединена” в тези размирни времена. По-рано кардиналът заяви, че законът за националната сигурност няма да окаже отрицателно влияние върху религиозната свобода.


Съгласно последните промени в Закона за енергетика, небитовите потребители на

Съгласно последните промени в Закона за енергетика, небитовите потребители на ...

......... 1, autoWidth: false, slideMove: 1, // slidemove will be 1 if loop is true slideMargin: 10, addClass: ``, mode: "slide", useCSS: true, cssEasing: `ease`, //`cubic-bezier(0.25, 0, 0.25, 1)`,// easing: `linear`, //`for jquery animation`,//// speed: 400, //ms` auto: true, pauseOnHover: false, loop: false, slideEndAnimation: true, pause: 12000, keyPress: false, controls: true,


80% по-малко туристи посреща Гърция към днешна дата в сравнение

80% по-малко туристи посреща Гърция към днешна дата в сравнение ...

......... той.По думите му държавата ще трябва да помогне на бизнеса, но това означава голям финансов проблем и за правителството."Това ще доведе до повишаване на данъците и до уволнение на държавни служители в някои области. Възможно е гръцкото правителство да поиска финансова помощ от ЕС", смята Плиос.По публикацията работи: Веселина Йорданова


Министерството на културата обявява конкурсна сесия по програма „Помощ за

Министерството на културата обявява конкурсна сесия по програма „Помощ за ...

......... рецензии. Илюстративният материал следва да бъде подготвен в достатъчна степен за оценяването на проекта. Финансовата помощ, за която се кандидатства за един проект, не може да надвишава 2 500 лева. Нямат право да кандидатстват културни институти и организации, които не са изпълнили условията по други договори с Министерството на културата.


Бомбастична новина, свързана с професионалното развитие на изкусителната блондинка Мария

Бомбастична новина, свързана с професионалното развитие на изкусителната блондинка Мария ...

......... Бомбастична новина, свързана с професионалното развитие на изкусителната блондинка Мария Игнатова, буквално взриви публичното пространство, пише show.blitz.bg


Футболистите на Локомотив (Пловдив) вдигнаха втората поредна Купа на България

Футболистите на Локомотив (Пловдив) вдигнаха втората поредна Купа на България ...

......... театър за спечелената втора поредна купа в присъствието на областния управител Дани Каназирева, заместник-кметове, кметове на райони и легендата на "черно-белите" Христо Бонев, предава БНР.По традиция най-аплодирани при радостта с Купата бяха капитанът Димитър Илиев и старши треньорът Бруно Акрапович, както и вратарят Илко Пиргов, спасил решителната дузпа на финала.


Новият премиер на Франция обяви състава на правителството, съобщи France

Новият премиер на Франция обяви състава на правителството, съобщи France ...

......... Новият премиер на Франция обяви състава на правителството, съобщи France 24. Страната има нов министър на вътрешните работи. Изборът се спря на Жералд Дарманин, като кандидатурата е одобрена от президента. Той заменя Кристоф Кастане. До този момент Дарманин отговаряше за обществените дейности.


Снимка: БулфотоД-р Николай Клинкачев, бивш служител в Спешна помощ-София и

Снимка: БулфотоД-р Николай Клинкачев, бивш служител в Спешна помощ-София и ...

......... реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.


Световните агенции разпространиха състава на новия кабинет на Франция, оглавяван

Световните агенции разпространиха състава на новия кабинет на Франция, оглавяван ...

......... пострдали вследствие пандемията от коронавирус. Друга важна задача ще бъде опазването на околната среда, развитието на френската култура и защита на европейския суверенитет. Очаква се в близките месеци Еманюел Макрон да представи подробно програмата за предстоящите месеци в телевизионно интервю в деня на националния празник на Франция – 14 юли.


Русия си запазва правото да предприеме ответни мерки срещу обявените

Русия си запазва правото да предприеме ответни мерки срещу обявените ...

......... комитет на Руската федерация, както и съдии", каза говорител на руското посолство в Лондон. Лондон налага свои санкции за тежки нарушения на човешките права По-рано днес Великобритания обяви санкции срещу 25 руснаци, обвинени, че са замесени в смъртта на правозащитния адвокат Сергей Магнитски в затвора през 2009 г., припомня БТА.


Ако тичането и джогингът са предпочитаните от вас тренировки за

Ако тичането и джогингът са предпочитаните от вас тренировки за ...

......... тялото си. Така ще се предпазите от опасно прегряване, колапс, здравословни проблеми заради претоварване. Важно е да не се опитвате да надвиете тялото си въпреки неговите сигнали. Увеличаването на усилията не води до по-добри резултати, а до проблеми.Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg  По публикацията работи: Михаела Лазарова


С последните промени в Закона за Енергетика небитовите потребители на

С последните промени в Закона за Енергетика небитовите потребители на ...

......... риска от непредвидимостта на пазарите "ден напред". От количествените и ценови характеристики на портфейла на търговците на дребно зависи какви ще са техните ценови предложения към потенциалните клиенти.За крайните клиенти/потребители именно предложенията на търговците представляват пряк интерес. Пазарът на едро остава за тях до голяма степен непознат и безинтересен.  


Великобритания и ЕС отложиха за утре възобновяването на преговорите си

Великобритания и ЕС отложиха за утре възобновяването на преговорите си ...

......... Лондон, но в последния момент беше отложен за утре, съобщиха двете страни, без да посочат причина. Според говорител на Европейската комисия тази седмица ще има редица заседания на експертно ниво между вторник и четвъртък. Отделно от тях Мишел Барние ще се срещне с Дейвид Фрост в Лондон, уточни европейски източник.


Русия си запазва правото да предприеме ответни мерки срещу обявените

Русия си запазва правото да предприеме ответни мерки срещу обявените ...

......... са включени високопоставени представители на Генералната прокуратура и Следствения комитет на Руската федерация, както и съдии", каза говорител на руското посолство в Лондон. По-рано днес Великобритания обяви санкции срещу 25 руснаци, обвинени, че са замесени в смъртта на правозащитния адвокат Сергей Магнитски в затвора през 2009 година, припомня 24 часа.


Хонконг обяви допълнителни подробности за новия китайски закон за националната

Хонконг обяви допълнителни подробности за новия китайски закон за националната ...

......... да бъдем ваш приятел. Искаме да бъдем ваш партньор. Но ако искате да направите Китай враждебна страна, ще трябва да понесете последиците", заяви той. Британският министър на външните работи Доминик Рааб отхвърли тези обвинения. "Това не е груба намеса във вътрешните работи" на Китай, увери Рааб в интервю за Ройтерс.


Кадър: Bulgaria ON AIRЕпидемичната обстановка в страната се удължава с две

Кадър: Bulgaria ON AIRЕпидемичната обстановка в страната се удължава с две ...

......... реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.


Отново е това време от годината, в което може да

Отново е това време от годината, в което може да ...

......... прави идеални както за плажа, така и за романтични разходки. Предлагат се в различни модели – от прилепнали до изключително свободни, които позволяват на летния бриз да ви охлажда след часовете, прекарани под жаркото слънце. Още за актуалните плажни рокли за лято 2020 четете в Tialoto.bg Източник: Tialoto.bgПо публикацията работи: Дарена Найденова


Жителите на русенския квартал „Дружба 3“ пропищяха от група роми. Всеки

Жителите на русенския квартал „Дружба 3“ пропищяха от група роми. Всеки ...

......... Жителите на русенския квартал „Дружба 3“ пропищяха от група роми. Всеки ден градинката между блоковете 10 и 15 става сборен пункт на многодетните семейства. Освен че са шумни, след себе си ромите оставят купища боклуци, пише dunavmost.com.


Германските прокурори заявиха в понеделник, че са арестували ръководителя на

Германските прокурори заявиха в понеделник, че са арестували ръководителя на ...

......... ще бъдат представлявани от ING и германската регионална банка LBBW, докато притежателите на облигации ще бъдат представлявани от адвокатска кантора, назначена от Cyrus Capital. Притежателите на други ценни книжа са посочили за свой представител в комитета на кредиторите германската адвокатска кантора Tilp, докато служителите също ще бъдат представлявани, казаха източниците.


Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21

Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 ...

......... президент назначи Жан Кастекс за нов премиер на мястото на Едуар Филип, припомня БТА. Кастекс отговаряше за излизането на страната от ограничителните мерки заради коронавируса. Макрон направи промените в правителството след лошото представяне на своята центристка партия на местните избори във Франция, на които обаче Зелените постигнаха сериозни успехи.  Тончо от сливенския кв.

Тончо от сливенския кв. "Дружба", който уби 49-годишна жена от ...

......... да влязат в жилището и се наложило да разбият вратата. Открили 54-годишният собственик Тончо Г. барикадиран на балкона, а в една от стаите тялото на 49-годишната жена със следи от насилие. По-късно аутопсията показала, че тя е удушена с особена жестокост и смъртта ѝ е настъпила по особено мъчителен начин.


Снимка: pixabay.comДвижението на плавателни съдове през Дарданелите е преустановено поради

Снимка: pixabay.comДвижението на плавателни съдове през Дарданелите е преустановено поради ...

......... реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.


Снимка: Булфото, архивФренският президент Еманюел Макрон направи днес промени в правителството.Те бяха

Снимка: Булфото, архивФренският президент Еманюел Макрон направи днес промени в правителството.Те бяха ...

......... реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.


Възпитателка от персонала на детска градина номер 67 "Чучулига" в

Възпитателка от персонала на детска градина номер 67 "Чучулига" в ...

......... няма да посещават градината.Още по тематаОще един евангелски пастор издъхна от коронавирус 6 юли 2020 15:5340Извършена е цялостна дезинфекция на детската градина, двора и площадките. Останалите групи ще работят по обичайния график. За всички нови разпореждания родителите ще бъдат информирани своевременно, уточниха от районната администрация.  По публикацията работи: Елка Василева


Руският държавен орган за опазване на околната среда заяви в

Руският държавен орган за опазване на околната среда заяви в ...

......... Президентът Владимир Путин заяви, че очаква „Норилск Никел“ да възстанови напълно околната среда. Потанин по-рано прецени, че почистването ще струва около 10 милиарда рубли, освен всички глоби. "Ще похарчим всичко необходимо", каза той. Вижте още: Токсичните вещества в реките край Норилск - 200 пъти над нормата (ВИДЕО)      


Овен Този вторник не се борете със желанията си. Има

Овен Този вторник не се борете със желанията си. Има ...

......... колебайте да се впуснете с целия си ентусиазъм в начинанието.  Водолей Този вторник ви очакват много отговорности. Не мислете за тях като такива и всичко ще се получи по-добре от очакваното.  Риби Този вторник ви очаква ново начало. Бъдете внимателни в действията си и всичко ще бъде повече от добре. 


Поредната селяния в родния черноморски бизнес лъсна отново.Два лева струва

Поредната селяния в родния черноморски бизнес лъсна отново.Два лева струва ...

......... :)", написа журналистът в социалната мрежа.За сравнение той качи и снимка на касов бон от плаж в Гърция, от който става ясно, че срещу 6 евро туристът получава доста повече неща. "Фрапе, Фредо еспресо, две води, два шезлонга, чадър и барбарон - 6 евро! WC e безплатно!", поясни Иво Никодимов.


16 души с коронавирусна инфекция са починали във Великобритания през

16 души с коронавирусна инфекция са починали във Великобритания през ...

......... са на туристи Осем починали от COVID-19 в Италия за последните 24 часа Активните случаи на коронавирус в Австрия са повече от 1000 за първи път от май Повече за Коронавирус най-ново: Вижте последните новини лесни стъпки: Как да се предпазим? просто ръководство: Какви са симптомите? eпидемия: Коронавирус в България


Пловдив празнува. С шествие по улиците на града показват Купата

Пловдив празнува. С шествие по улиците на града показват Купата ...

......... ще следят за това при срещата с кмета на града Здравко Димитров футболистите задължително да са с маски и да спазват дистанция. "Най-големите фенове са тези, които са създали всичко това. Тази купа е по-трудно спечелена, защото победихме силни отбори", каза президентът на "смърфовете" Христо Крушарски.По публикацията работи: Веселина Йорданова


Снимка: PixabayКолегите на д-р Юлиян Стамов, който почина след COVID-19,

Снимка: PixabayКолегите на д-р Юлиян Стамов, който почина след COVID-19, ...

......... реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.


На хартия Владимир Путин спечели: резултатът от гласуването през миналата

На хартия Владимир Путин спечели: резултатът от гласуването през миналата ...

......... Путин наложи още в началото на управлението си – че Русия трябва да бъде защитена, за да има политическа свобода, все още е много силна. Ако трябва да се постигне реално изместване на Путин, то ще трябва да е едновременно с положителни сигнали от Запада, че има друг, демократичен курс.


Българската армия да е с по-голяма численост и с нова

Българската армия да е с по-голяма численост и с нова ...

......... на стари и развиване на нови способности, уточнява бТВ. Стратегическият преглед на отбраната ще бъде готов окончателно през есента. Той посочва приоритетите на армията за следващите 12 години. За гарантиране на националния суверенитет военната експертиза предлага още една ескадрила F-16, 3D радари, в сухопътните войски да има тежка механизирана бригада.Любимецът на няколко поколения българи Веселин Маринов приключи със социалната

Любимецът на няколко поколения българи Веселин Маринов приключи със социалната ...

......... Любимецът на няколко поколения българи Веселин Маринов приключи със социалната изолация. Певецът поднови участията си, като първото му такова се състоя през уикенда в заведение в столичния жк „Люлин“, пише „Монитор“.


В периода на пандемията от коронавирус се наблюдава спад в

В периода на пандемията от коронавирус се наблюдава спад в ...

......... на Снежана Стойчева дигитализацията се развива в много отношение в сектора на недвижимите имоти, като в това се включват виртуалните огледи, създаването на протоколи за сгради и т.н. Петите Годишни награди на Imoti.net ще бъдат връчени на 7 юли. Повече за събитието можете да прочетете тук.По публикацията работи: Красимир Ангелов


До 10 юли се удължава срокът за попълване на анкетата,

До 10 юли се удължава срокът за попълване на анкетата, ...

......... Плана за интегрирано развитие на община Разград ще влязат и предложения, направени на последващи обществени обсъждания. С изработването на Плана е ангажирана работна група от експерти в общинската администрация, чийто председател е заместник-кметът Добрин Добрев. Консултантска подкрепа оказва и Институтът за управление на програми и проекти, посочват от общинската администрация.


Продукти: 50 г вътрешността на авокадо 3 листенца босилек 150

Продукти: 50 г вътрешността на авокадо 3 листенца босилек 150 ...

......... Продукти: 50 г вътрешността на авокадо 3 листенца босилек 150 мл краве или соево мляко 20 г кафява захар 3 кубчета лед Начин на приготвяне: Разбийте всички съставки в блендера. Източник Вижте още РЕЦЕПТИ ТУК  


Цената на хляба няма да се увеличи, въпреки рекордно ниския

Цената на хляба няма да се увеличи, въпреки рекордно ниския ...

......... на хляба, говорим за цената на хляба, произведен от реколта 2020, ще бъде ясна в следващите 2-3 месеца. Обикновено започваме да работим с новата реколта октомври", допълни Марияна Кукушева. А жътвата вече е приключила на 70%. Експертите обаче смятат, че качеството на пшеницата е много добро.По публикацията работи: Веселина ЙордановаРедактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg Кадър 7/8 твПривикването на Бойко Борисов като

Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected] Кадър 7/8 твПривикването на Бойко Борисов като ...

......... реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.


Кметът на Русе Пенчо Милков е с коронавирус. Новината разкри

Кметът на Русе Пенчо Милков е с коронавирус. Новината разкри ...

......... е трудно да прихване болестта при многобройните контакти, които работата ни налага. Вярвам, че ще се преборя с вируса. Днес повече отвсякога призовавам русенци да спазват мерките за безопасност и предписанията на лекарите", написа в социалните мрежи Милков. В момента той се намира в болница, където го лекуват от пневмония.


Ергенско парти на германец в австрийските Алпи бе прекратено без

Ергенско парти на германец в австрийските Алпи бе прекратено без ...

......... му се подул. Американец се бори с 5-метров питон във Флорида Лекар и спасителен екип били повикани в хижата в събота вечер и пострадалият бил откаран в болница. Според служители на Червения кръст мъжът вероятно решил, че малкото змийче е червей и затова се осмелил да се закача с него.


16 души с коронавирус са починали във Великобритания през последното

16 души с коронавирус са починали във Великобритания през последното ...

......... на трето място в мрачната статистика за броя на жертвите на пандемията след Съединените щати и Бразилия. През последното денонощие в страната са били потвърдени 352 нови случая на коронавируса. Общият брой на заразените във Великобритания е достигнал 285 768. Страната е на осмо място в света по този показател.


През последните 24 часа в Гърция са регистрирани 43 нови

През последните 24 часа в Гърция са регистрирани 43 нови ...

......... пункт Кулата - Промахон, който е и единственият отворен вход за туристи, голям брой сръбски граждани пристигнаха в полунощ, опитвайки се да влязат в Гърция преди шест часа, т.е. преди забраната за влизането им да влезе в сила. Вижте още: НА ЖИВО: Последна информация и всичко за коронавируса, 6 юли


Към настоящия момент населението на Земята е 7,8 млрд. души,

Към настоящия момент населението на Земята е 7,8 млрд. души, ...

......... на живота до 100 години,  през 2200 година на Земята ще има около 3 млрд. души, като през 2960 година,", смята Лутц.  Това е цифрата, за която мечтаят еколозите. Ако тези хора бъдат образовани и продуктивни, то те по-добре ще се справят с промените в климата, остаряването и други проблеми. 


Изграждат полева болница в пловдивския затвор. За това сигнализираха източници

Изграждат полева болница в пловдивския затвор. За това сигнализираха източници ...

......... положителна проба за COVID 19. Втори и трети пост са запечатани, а затворниците в тях изолирани. Те нямат право да отиват в останалите част от затвора, а храната им се носи по килиите. Оказва се, че преди да бъде диагностициран, надзирателят е участвал в мероприятие по раздаване на порционите храна.


Снимка: БулфотоПрез нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо.

Снимка: БулфотоПрез нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. ...

......... реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.


Яхтата

Яхтата "Малтийски сокол", на борда на която родните олигарси Васил ...

......... месец на Пескови на борда на яхтата бе приет на нож в Русия, най-малкото защото държавен служител си позволява подобно разточителство, което със сигурност не съответства на годишните му доходи. Сред косвените доказателства бяха използвани снимки на доведената дъщеря Песков, 15-годишната Александра Жулина, в халат, на който личеше бродираното лого на "Малтийски сокол".


Преди обяд времето ще бъде предимно слънчево. Около и след

Преди обяд времето ще бъде предимно слънчево. Около и след ...

......... някои части на страната утре Привечер ще започне да нахлува по-хладен въздух. Максималните температури ще са между 27 и 32 градуса. Преди обяд по Черноморието ще бъде предимно слънчево. След обяд на много места ще превали. Максималните температури ще са между 27 и 30 градуса. Подробности за прогнозата вижте тук


Гръцки курорти обявиха значително намаляване на броя на туристите в

Гръцки курорти обявиха значително намаляване на броя на туристите в ...

......... туристите в страната. Това обяви социологът професор Георгиос Плиос пред БНР. Страната вече обяви, че отваря за международни полети. Разчита много и на туристи от съседни държави. Броят на туристите обаче е спаднал с 80% в сравнение със същия период на миналата година. Туризмът формира една четвърт от националния доход.