Последни Новини


Американският производител на електромобили Tesla обяви изтегляне на близо 1 1

Американският производител на електромобили Tesla обяви изтегляне на близо 1 1 ...

... с изискванията.Актуализацията на софтуера "подобрява калибрирането на поведението на системата за автоматично обръщане на прозорците на автомобила", заявяват от Tesla. Четете повече по темата в   Екип от експерти назначен от ООН да проучи нарушенията на

Екип от експерти назначен от ООН да проучи нарушенията на ...

... разследват твърденията за концентрационни лагери за задържани или депортирани лица, принудителното прехвърляне на хора и твърденията за ускорени процедури по осиновяването на деца, предава БТА.Осигуряване на пълна дигитализация на имотния регистър воден от Агенцията

Осигуряване на пълна дигитализация на имотния регистър воден от Агенцията ...

... на службите по вписванията да въвеждат информация в електронните партиди на недвижими имоти и електронните партидни дела на вписаните актове с приложените към тях документи.

Оттам заявиха че към настоящия момент болницата в Самоков няма

Оттам заявиха че към настоящия момент болницата в Самоков няма ...

... на лечебните заведения в съответствие с изискванията на действащите медицински стандарти и актуализиране на издадените разрешения за осъществяване на лечебна дейност“, посочиха още от МБАЛ-Самоков.


Дублиращият отбор на Ботев Пловдив загуби с 0 2 от представителния

Дублиращият отбор на Ботев Пловдив загуби с 0 2 от представителния ...

... крайното 0:2. Ботев II: Мартин Панев, Мирослав Георгиев, Костадин Татаров, Никола Нейчев, Пламен Цончев, Мартин Ситев, Димитър Балинов, Атанас Йорданов, Никола Гелин, Юсеин Касов, Константин Павлов. 
Работещият българин безспорно обеднява коментира председателят на КНСБ Пламен Димитров При

Работещият българин безспорно обеднява коментира председателят на КНСБ Пламен Димитров При ...

... 48 часа междуседмична почивка трябва да бъде гарантирана“, уточни Димитров.Той добави, че има държави в ЕС, в които официално е въведена 36-часова работна седмица. /БГНЕС

Военноморските сили унищожиха мина в района на Маслен нос Това

Военноморските сили унищожиха мина в района на Маслен нос Това ...

... намерен при извършване на изкопни дейности в района на гара Елин Пелин. Военнослужещите действаха под ръководството на лейтенант Владислав Ставрев.  пресцентър, Министерството на отбраната  


От Многопрофилната болница за активно лечение в Самоков излязоха с

От Многопрофилната болница за активно лечение в Самоков излязоха с ...

... на лечебните заведения в съответствие с изискванията на действащите медицински стандарти и актуализиране на издадените разрешения за осъществяване на лечебна дейност“, посочиха още от МБАЛ-Самоков.


38 годишен мъж разби покрива на текстилен склад в Плевен и

38 годишен мъж разби покрива на текстилен склад в Плевен и ...

... крадените вещи. Обирджията е предал доброволно задигнатото. Задържан е за денонощие, срещу него е образувано досъдебно производство, наблюдавано от Плевенската районна прокуратура, съобщи полицията днес.


Футболистът на ЦСКА Асен Дончев претърпя успешно операция на коляното

Футболистът на ЦСКА Асен Дончев претърпя успешно операция на коляното ...

... останалите играчи на ЦСКА."Пожелаваме на Асен Дончев бързо възстановяване и завръщане на терена!", написаха "червените" в социалните мрежи.Намерете БНТ в социалните мрежи:Instagram: Facebook: LinkedIn: TikTok:
Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес не спести похвалите си към

Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес не спести похвалите си към ...

... мисля, че сме големи късметлии, че имаме играч като Кевин", каза испанецът.   Белгиецът е сред номинираните за "Златната топка", чийто носител ще бъде обявен през октомври.