⚡️Руската делегация за преговорите с Украйна пристигна в Истанбул.⚡️Цените на

...
⚡️Руската делегация за преговорите с Украйна пристигна в Истанбул.⚡️Цените на
Коментари Харесай

Хроника на една война - 28.3.2022 г.

⚡️Руската делегация за договарянията с Украйна дойде в Истанбул.

⚡️Цените на хляба могат да бъдат замразени до края на 2022 година на равнищата от средата на март, споделя вицепремиерът на РФ Абрамченко.

⚡️ Рамзан Кадиров е в Мариупол и се е срещнал с командира на 8-ма войска военачалник Мордвичев, оповестяват чеченските медии.

⚡️Съветник на Държавния департамент на Съединени американски щати: Изявленията на Джо Байдън за Путин са направени въз основа на страсти и не отразяват формалния курс на Белия дом.

⚡️Войната на Русия против Украйна до момента коства на Киев 564.9 милиарда $ под формата на вреди за инфраструктурата, загуба на стопански напредък и други фактори. Това заяви в понеделник украинският министър на стопанската система Юлия Свириденко, представена от Ройтерс.

⚡️Wall Street Journal оповестява, че са се пробвали да отровят Роман Абрамович.
Според изданието, Абрамович, както и двама членове на договарящата група от Украйна, са имали странни признаци: зачервяване на очите, непрекъснато сълзене, лющене на кожата на лицето и ръцете. Всичко това се случило след срещата в Киев през нощта на 3 против 4 март.

⚡️Путин инструктира държавното управление, Централната банка и Газпром да приложат ограничения за прекачване на заплащанията за газ с вражески страни в рубли до 31 март. Русия няма да доставя газ гратис, в случай че европейците откажат да заплащат за гориво в рубли, изясни Песков. Страните от Г-7 отхвърлят настояването на Русия доставките на съветски енергийни първични материали да бъдат плащани в рубли - това пък съобщи немският министър на стопанската система Роберт Хабек.

⚡️Руският нефт е нужен на енергийните пазари и никой производител не може да размени производството му - министърът на енергетиката на Обединените арабски емирства Сухаил Ал Мазруи.

⚡️Народният народен представител на Украйна Рустем Умеров отхвърли новината за отравянето му. По думите му всичко е наред с него.

⚡️В плануваното време не проработи приложението Rossgram - съветският аналог на обществената мрежа Instagram.

⚡️ Новая газета след неведнъж предизвестие от Роскомнадзор.

⚡️ В Държаната Дума внесоха законопроект, който признава за руснаци тези, които владеят съветски език.

⚡️СНИМКА По време на 94-та гала по връчването на премиите " Оскар " бе оповестена минута безмълвие в поддръжка на украинския народ. Президентът Зеленски обаче не бе позволен да направи видео послание.

⚡️Финландия затвори железопътните гранични пунктове с Руската федерация

⚡️Чешките управляващи замразиха активите на съветски предприемачи, попаднали под глобите

⚡️ В борбите за Мариупол почина международният първенец по кикбокс Максим Кагал, който защитаваше Украйна като част от полк Азов

⚡️Следващият кръг договаряния сред Украйна и Русия ще се състои от 28 до 30 март в Истанбул, Турция, съобщи в обществените мрежи украинският договарящ Давид Арахамия, съобщи Ройтерс. Украински представители разказват договарянията с Русия като " доста сложни ", отбелязва Ройтерс. Това е контрактувано и на диалог сред Путин и Ердоган.

⚡️С президента на Украйна Зеленски разговаряха основният редактор на " Медуза " Иван Колпаков, основният редактор на телевизионния канал " Дъжд " Тихон Дзядко, журналистът и публицист Михаил Зигар (той също зададе на Зеленски един въпрос от основния редактор на " Новая газета " и нобеловия лауреат Дмитрий Муратов) и специфичният сътрудник на " Комерсант “ Владимир Соловьов. Интервюто бе взето посредством платформата zoom.

⚡️Шефът на военното разузнаване на Украйна Кирил Буданов съобщи, че " има учредения да се допуска, че Путин преглежда корейски вид за Украйна ".

⚡️Компанията Baykar Makina, основателят на дроновете Bayraktar, разгласи нова система за бойни безпилотни летателни апарати (MİUS). Те са оборудвани с украински мотор AI-25.

⚡️ " Мисля, че Путин е доста по-богат от мен ", споделя Илън Мъск в изявление за Business Insider. Смята се, че Мъск има 270 млрд $. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР