№ 1. Марта Луиз, принцеса на Норвегия. Аметист Тиара Марта

...
№ 1. Марта Луиз, принцеса на Норвегия. Аметист Тиара Марта
Коментари Харесай

10 красиви кралици и принцеси на 21 век и техните диадеми

№ 1. Марта Луиз, принцеса на Норвегия. Аметист Тиара

Марта Луиз е щерка на норвежкия крал Харалд V и кралицата на Норвегия Соня. По едно време крал Харалд направи превъзходен подарък на кралица Соня.

№ 2. Престолонаследник Виктория, Швеция. Диадема Бернадот

Престолонаследницата Виктория е единствената принцеса, която застава на първа линия до трона. През 1809 година тази красива диадема става подарък на Жозефина от буйно влюбената Наполеон.

По-късно, към този момент по наше време, кралица Силвия добави обеци и колие към диадемата и я подари на принцесата Виктория.

№  3. Принцеса Мадлен от Швеция. Аквамарин Тиара

По-малката сестра на принцесата Виктория няма по-малко аргументи да се гордее. Принцеса Маделин постоянно облича своя аквамарин тиара, който заслепява всички в близост със синия си искра.Аквамаринът тиара-  особено акцентира красивите сини очи на принцеса Мадлен. А самите аквамарини са удивително красиви!

№ 4. Катрин, херцогиня на Кеймбридж

Катрин има една тиара, която тя слага за публични приеми в Бъкингамския замък. Става въпрос за тиарата на Кеймбридж „ Възли на любовта “.

Тази тиара е основана по заповед на кралица Мария през 1913г. Известно време декорацията се носеше от принцеса Даяна, а в този момент Катрин.

№ 5. Мария Тереза, Велика херцогиня на Люксембург. Императорска тиара

  Мария Тереза ​​не се появява постоянно на обществено място, е брачна половинка на великия херцог на Люксембург Анри. Успешно отглежда 5 деца.

№ 6. Шарлийн, принцеса на Монако. Тиара “Океан ”

Кой не познава тази очарователна принцеса с постоянно печален взор? Шарлийн – брачна половинка на принца на Монако Албер II. Сега тя се занимава с благотворителни каузи и отглежда две деца.

Едно от красивите бижута на Шарлийн е огърлицата-тиара Ocean Ocean, основана от бижутерийната къща Van Cleef & Arpels.

№ 7. Матилда, кралица на Белгия. Тиара “9 провинции ”

През 1999 година се случи прелестно събитие – Матилда влезе в кралското семейство. В момента тя е брачна половинка на крал на Белгия и има 4 деца. Сред декорациите на Матилда си коства да се подчертае тиарата „ 9 провинции “. Тази тиара е основана от белгийския бижутер Ван Бевър за принцеса Астрид от Швеция.Красивите 9 диаманта блестят ослепително, тиарата има преносима горна част и може да стане по-ежедневна)))

№ 8. Летисия, кралица на Испания. Тиара “Флер де Лис ”

Летисия даже не можеше да намерения, да работи като публицист, че след няколко години ще стане испанската кралица, брачна половинка на крал Филип VI. Въпреки това носи тежестта си с достолепие и чест, е майка на две деца. Най-луксозната декорация е хералдичната тиара на Флор де Лис, която може да носи единствено брачната половинка на краля.

№ 9. Мари, принцеса на Дания. Рубинна тиара

Мари е брачна половинка на наследника на датския трон, престолонаследник Фредерик. Най-ярките орнаменти би трябвало да се нарекат рубинена двойка кленови листа от френски генезис.

№10. Максима, кралица на Холандия. Сапфирова тиара

Максима, кралица на Холандия в сапфирова тиара.Най-усмихнатата, най-милата и, коства ми се, гостоприемната кралица. Може би тъй като има бразилски корени и по тази причина всички са удовлетворени от всеки посетител. Кралицата на консолите и брачната половинка на нидерландския крал Вилем-Александър. В скъпоценната й кутия има същинско знамение на света – сапфирова тиара.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР