… очите грешат по-малко от разума.“ Леонардо да Винчи Красива мисъл,

...
… очите грешат по-малко от разума.“ Леонардо да Винчи
Красива мисъл,
Коментари Харесай

Защо хората с кафяви очи са толкова специални?

„ … очите бъркат по-малко от разсъдъка. “ Леонардо да Винчи

Красива мисъл, която ни подсеща, че по-често би трябвало да се вглеждаме в очите на другите, изключително на хората с кафяви очи. Най-често срещаният цвят има толкоз доста нюанси, все пленителни. Но освен цветът е значим, а качествата, които се крият зад тях.

Ако в обкръжението си имате хора с кафяви очи, евентуално сте забелязали, че те са едни от най-топлите, откровени, почтени и разбиращи хора.

Освен това, те са склонни да бъдат огромни щураци, да се забавляват. Щастието, което носят със себе си, смеха им, са заразни и карат хората към тях да се усещат по-добре.

В кафявия цвят на очите може да разпознаете водач, персона, която е селективна към приятелския си кръг, подготвена да взема значими решения в сложни моменти, мотивираща останалите.

Това, с което може да впечатлите такава персона е да водите забавен диалог, да бъдете същински. От друга страна ще получите поддръжка, съвет, благ жест, който да ви накара да се чувствате прелестно.

Други неща, които вършат хората с кафяви очи специфични са техните прелест, убеденост и увереност. Кафявото е богат цвят и е обвързван със земята, давайки на тези хора дарба да виждат нещата ясно и да са твърдо стъпили на земята. Други позитивни черти, които ще откриете в тях са оптимизъм, креативност и самостоятелност.

Според някои психолози, кафявооките имат магнетичен разум и дух и елементарно притеглят позитивни събития в живота си. Тъй като са съпричастни и чувствителни, те „ гълтам “ страстите на други хора и усещат болката им като лична, което ненапълно ги натоварва.

Емпатията им ги прави чудесни сътрудници в любовта.

Едно от най-определящите неща за личностите с кафяв цвят на очите е, че те не стопират да са любопитни към заобикалящия ги свят. Постоянно четат, образоват се, възприемат нещата по доста друг метод, рядко слагат граници на своето мислене.

Нещо, без което не могат е природата. Времето прекарано измежду нея, в разходки, грижа за градината им оказва помощ да се презаредят с позитивни страсти.

Елегантността е другата им мощна линия. Независимо от мотива, тяхната визия постоянно е съобразена, елегантна и отличаваща се.

И в случай че вие сте с кафяв цвят на очите и сте се съмнявали в себе си, помислете още веднъж какъв брой сте специфични.

Източник: az-jenata.bg

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР