• Във версиите си Combi и SpaceClass новото Renault Trafic демонстрира динамичен

...
•	Във версиите си Combi и SpaceClass новото Renault
Trafic демонстрира динамичен
Коментари Харесай

НОВИТЕ RENAULT TRAFIC COMBI И SPACECLASS: ЗА ОЩЕ ПО-ПРИЯТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ НА БОРДА

• Във версиите си Combi и SpaceClass новото Renault Trafic показва динамичен дизайн с по-изразителна предница, нов цвят Rouge Carmin и усъвършенстван интериор.
• Сега се оферират най-ново поколение системи в помощ на лидера и мултимедийната система Renault EASY LINK.
• Новият по-мощен мотор dCi 150 допълва гамата дизелови мотори на Renault Trafic Combi и SpaceClass.
• Очаквайте цялостната презентация на новите Renault Trafic Combi и SpaceClass първоначално на 2021 година и лансиране през месец март 2021 година

Renault показва предварителна информация за напълно новата си гама Trafic за пътнически превоз, състояща се от два модела: новото Renault Trafic Combi и новото Renault SpaceClass.

„ Тази година емблематичното Renault Trafic, три генерации същинска история на успеха, отбелязва своята 40-годишнина с над 2 милиона продадени автомобила в 50 държави. Това е опция за обновяване на Renault Trafic Combi и SpaceClass с отличителен дизайн, разширена гама мотори и системи в помощ на лидера за по-голяма безопасност, част от света на пътническите коли. Благодарение на тези версии, предопределени за местните управляващи и огромните фамилии, за VIP превоза и клиентите, търсещи приключения, всеки ще открие подходящия за него автомобил. “
Марк Сътклиф, Старши вицепрезидент, Бизнес поделение на Алианса за лекотоварни коли.

Новото Renault Trafic Combi е специално предназначено за експерти в пътническия превоз (компании или общности) и огромни фамилии. То отговаря на техните потребности от размер и модуларност без да прави компромис с комфорта и броя седалки.
Новото Renault SpaceClass посреща упованията на най-взискателните водачи и пасажери, търсещи функционалност, шир и ексклузивен комфорт.

Изразителен екстериорен дизайн, нов цвят Rouge Carmin
Новите Renault Trafic Combi и SpaceClass се изявяват с нов водоравен челен похлупак и вертикална решетка, която им придава повече издръжливост. Същевременно дизайнът придобива повече финес и експресивност с новите брони и full LED предни фарове, свързани с хромирана линия, напомняща на емблематичния за идентичността на Renault С-образен светлинен автограф. Новите Renault Trafic Combi и SpaceClass оферират електрически сгъваеми огледала, нови 17-инчови джанти – с резултат „ елмаз “ при версията SpaceClass – и по-елегантни тасове. Те са налични в седем цвята, в това число новия Rouge Carmin, който придава обилен тип на дизайна. Новите Renault Trafic Combi и SpaceClass могат да бъдат адаптирани към всевъзможни стремежи на клиентите.

Преработен интериор, оптимизирано пространство
Изцяло новото арматурно табло, подчертано от хоризонтална лента, преминаваща гладко в панелите на вратите, основава усещането за повече пространство на борда. Интериорът включва нови места за предпазване на движимости. Новата топка на скоростния лост и контурите на бутоните за ръководство на климатика са украсени с хром за по-голяма хармония. Нови цветове и материали обогатяват наличните за клиента варианти за персонализация. Новото Renault Trafic SpaceClass изпъква с извънредно арматурно табло в цвят Gris Météor за повече грациозност.
Винаги високо ценени от клиентите, новите Renault Trafic Combi и SpaceClass предлагат товарен размер до 1,8 м³ и изключителна модуларност за до 9 пасажери.

Иновации, съгласуваност в автомобила
Мултимедийната система с навигация Renault EASY LINK е оригиналност на борда. Съвместима с Android Auto и Apple CarPlay, тя извежда информация на 8-инчов екран и се предлага с индуктивно зарядно за смарт телефон, с цел да сте свързани със света през целия ден.
С размер за предпазване от 86 литра в купето новите Renault Trafic Combi и SpaceClass предлагат лесен достъп до местата за предпазване и стигат още по-далеч с новата жабка Easy Life, която обезпечава над 6 литра място за съхранение на една ръка разстояние!

Системи в помощ на лидера, сигурност и комфорт на пътя
За да подкрепят шофирането в пълно спокойствие и сигурност, новите Renault Trafic Combi и SpaceClass оферират нови системи в помощ на лидера от последно потомство. Те включват Адаптивен круиз надзор за поддържане на определената скорост, Активен спирачен помощник при извънградско шофиране, който предизвестява лидера и активира спирачките вместо него за избягване на конфликт, и Предупреждение при овакантяване на лентата на придвижване, което го предизвестява при неволно пресичане на непрекъсната или прекъсната линия. Друга нова функционалност е Предупреждение за съществуване на обект в „ сляпата “ точка на автомобила, което улеснява престрояването. Нова предна въздушна възглавница, подобаваща за двама пътници, също усилва сигурността на борда.

Дизелови мотори, автоматична трансмисия EDC
Новите Renault Trafic Combi и SpaceClass оферират три дизелови мотора: новият dCi 150 (с механична или автоматизирана скоростна кутия EDC), който получава още 5 к.с., нов dCi 110 (с механична скоростна кутия) и двигателят dCi 170 (с автоматизирана скоростна кутия EDC). Новите Renault Trafic Combi и SpaceClass предлагат по-голям пробег, приспособен към различните способи на прилагане от клиентите.
6-степенната автоматизирана трансмисия с двоен съединител EDC, налична при двигателите със 150 и 170 к.с., подобрява комфорта и бързите реакции с плавна смяна на предавките. Оборудвана с технологията Stop & Start, гамата е в съответствие с новите условия на стандарта Euro 6D FULL.

Подробности за новата гама за пътнически транспорт Trafic, показана от новото Renault Trafic Combi и новото Renault SpaceClass, ще бъдат разкрити при започване на 2021 година преди лансирането им през месец март 2021 година

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР