• Служителите от службата за пожарна безопасност ще се запознаят с устройството на

...
•	Служителите от службата за пожарна
безопасност ще се запознаят с
устройството на
Коментари Харесай

Рено Нисан България организира обучение за пожарникари с електрически автомобили

• Служителите от службата за пожарна безопасност ще се срещнат с устройството на Renault ZOE, Renault KANGOO Z.E. и Nissan Leaf.
• Обучението е по световен модел на Groupe Renault и се организира в редица европейски държави
• Рено Нисан България работи с Главна дирекция „ Пожарна сигурност и защита на популацията ” от 2013 година, когато организира първото образование с електромобили за пожарникарите

Като пионер и водач в региона на електрическата подвижност в Европа и компания, мощно ангажирана с безопасността по пътищата, методът на Groupe Renault към сигурността на електрическите коли е безпрецедентен. Благодарение на тясното си съдействие със служби за пожарна безопасност във Франция и редица европейски страни, компанията се е специализирала в образованията с електромобили, които регулярно провежда.

С увеличение на потреблението на електрически коли в България, се увеличава и потребността от познания по отношение на обезопасяването на тези превозни средства от локалните служби при инцидент. От 23 до 26 юли Рено Нисан България ще провежда образование за Столична дирекция „ Пожарна безопасност и отбрана на популацията ”, за да гарантира високо равнище на подготовка и познания за устройството и спецификите на своите модели. В рамките на обучението пожарникарите ще се срещнат с моделите Renault ZOE, Renault KANGOO Z.E. и Nissan Leaf.

"Фокусът на нашата работа в Рено Нисан България са удовлетвореността на нашите клиенти и лесното и безвредно използване на нашите артикули. Този фокус ние поддържаме освен при продажбата на нови коли и гамата си услуги, само че и в ангажираността, която имаме към службите за незабавна помощ. Обученията от този тип са наложителни, с цел да може както Столична дирекция „ Пожарна безопасност и отбрана на популацията ”, по този начин и ние да бъдем спокойни за сигурността на клиентите във всяка обстановка ", сподели Хаким Бутера, Генерален управител на Рено Нисан България.

"В осъществяване на напътствията на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и защита на популацията “, Столична дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на населението “ предприе самодейност за обучение на чиновниците, извършващи пожарогасителни и избавителни действия, за придобиване на нужните познания и умения за деяние при катастрофи с електрически леки коли, с което да се подсигурява сигурност на служителите и жителите, посредством бързи и адекватни действия на спасителите. Благодаря на ръководството на Рено Нисан България за проявената сърдечност и ангажираност. “, добави старши комисар Веселин Гетов, шеф на Столична дирекция „ Пожарна сигурност и защита на популацията “.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР