• Шест електрифицирани модела с ясно позициониране, благодарение на уникалните технологии

...
•	Шест електрифицирани модела с ясно позициониране, благодарение на уникалните технологии
Коментари Харесай

Nissan поема към електрифицираното бъдеще с нова гама и технологии

• Шест електрифицирани модела с ясно позициониране, с помощта на неповторимите технологии на Nissan.
• Новата гама предлага електрификация без компромис във връзка с преживяване и неспокойствие от шофирането.
• Nissan ще приключи вложенията в създаване на нови мотори с вътрешно горене, предопределение за леки коли.
• Nissan посреща потребностите на водачите, предлагайки набор от модели с разнообразни равнища на електрификация.

Днес Nissan поема твърдо своя курс към стабилно бъдеще и подсилване на позициите си на европейския пазар, с представянето на новата електрифицирана гама, състояща се от 6 модела, които ще бъдат пуснати в продажба в границите на 2022г.

Възползвайки се от богатия си опит и водачество в създаването на електрически коли, Nissan форсира трансформацията си към електрическа подвижност посредством най-вълнуващото и всеобхватно предложение на марката до момента.

Следвайки решението си да не влага в EURO 7, Nissan стопира въвеждането на пазара в Европа на леки коли с ДВГ от 2023г. Предприемайки тези смели стъпки упованията на компанията са 75% от продажбите за Европа до 2026г. да са електрически коли, а цялостна електрификация на портфолиото да бъде достигната до края на десетилетието.

Това известие играе основна роля в осъществяването на дълготрайния проект за развиването на компанията, прочут като „ Ambition 2030 ”.



"Nissan се насочва към напълно електрифицирано бъдеще, като Европа е водеща в този посока. Поставихме ясни цели в нашия проект „ Ambition 2030 “ и посредством новата ни електрифицирана гама трасираме пътя към стабилно бъдеще, “ показа Гийом Картие, Председател Nissan за Африка, Близкия Изток, Европа, Индия и Океания.

"Стъпвайки върху световното ни наличие и партньорствата в Алианса, представянето на новата ни необятна гама електрифицирани коли е преломен миг за Nissan в Европа. Благодарение на опита и постоянно търсещата ни природа, създадохме набор от електрифицирани решения за задвижване, които дават отговор изцяло на високите упования на нашите клиенти, като в същото време не позволяват ни минимален компромис във връзка с удоволствието от шофирането. “

Отивайки стъпка напред, оттатък колите, Nissan създава цяла екосистема, основана на електрическа енергия, която изследва опциите за усъвършенстване и ръководство на потенциала на батерията.

Разнообразно, електрифицирано портфолио с взор в бъдещето
С новата електрифицирана гама, Nissan дава повече благоприятни условия за избор, повече неспокойствие и по-голяма досегаемост от когато и да било до момента. С въвеждането на хибридната технология в Juke, e-POWER при Qashqai и X-Trail, както и с лансирането на напълно електрическата Ariya, 2022 се трансформира в повратна точка за Nissan във връзка с електрифицираните предложение към клиентите.

Пътят към 100% електрификация
С набиращата все по-голяма скорост електрическа гражданска война, Nissan поддържа водачите, които са избрали пътя на шофирането с нулеви излъчвания. На тези водачи марката предлага вълнуваща гама от електрифицирани кросоувъри. Разнообразните системи и технологии за задвижване дават отговор изцяло на високите упования и потребности на тези клиентите.

JUKE Hybrid
Последното потомство на компактния кросоувър на Nissan - JUKE Hybrid - резервира характерността на JUKE, като в същото време дава на изкушените от електрическата подвижност консуматори едно вълнуващо въвеждане в света на електрификацията. JUKE Hybrid съчетава дружелюбна динамичност, прелестно ръководство и отлична горивна успеваемост, за едно по-вълнуващо и несъмнено преживяване на пътя.

JUKE Hybrid предлага на клиентите интегрирано, електрифицирано прекарване, с мотор с многомодулно задвижване и умна скоростна кутия, предлагащи чисто електрическа мощ или композиция от ДВГ и електромотор. Иновативната технология e-Pedal Step разрешава на лидера да форсира или понижа скоростта благодарение на единствено един педал, повишавайки по този метод комфорта и удобството по време на караме.

Новият Qashqai с e-POWER
Надграждайки наследството си на пионер в света на кросоувърите, напълно новият Qashqai извежда удоволствието от шофирането на ново равнище, с помощта на новаторската технология за задвижване - e-POWER.

Тази система, създадена напълно от Nissan, дава неповторимото чувство от шофирането на напълно електромобил, без нуждата от прекъсване за зареждане на батерията. 100% електрически мотор задвижва колелетата за гладко и мигновено ускоряване, до момента в който дребен, извънредно ефикасен ДВГ зарежда батерията по време на придвижване, като по този метод изцяло анулира нуждата от прекъсване за зареждане на батерията и отстрани всевъзможни терзания във връзка с автономността.

Новият X-Trail с e-POWER
Изцяло новият Nissan X-Trail предлага самоуверен, нов метод при фамилния кросоувър, екипиран с новаторската система e-POWER и оборудван с технология за задвижване и надзор на 4-те колела - e-4ORCE.

Водачът разполага с невероятна динамичност и безпроблемно ръководство, обезпечени от системата e-POWER. e-4ORCE подсигурява тишина и комфорт, с помощта на двата електрически мотора, задвижващи всички колела.

В композиция, двете системи подсигуряват вълнуващо чувство за сигурност и комфорт у лидера, разкривайки пред него преимуществата и изгодите от електрическата подвижност.

ПЪЛНО ЕЛЕКТРИФИЦИРАНО ИЗЖИВЯВАНЕ - 100% ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
Nissan LEAF
Първият в света всеобщ, напълно електромобил Nissan LEAF направи гражданска война и трасира пътя на електрическата подвижност. От лансирането през 2010г. до момента от модела са продадени над 577 000 единици, с които са изминати над 9 милиарда километра с нулеви излъчвания.
Nissan доразви опита си с електрическите коли посредством LEAF, като непрекъснато усъвършенства сполучливата формула в продължение на десетилетие, пробвайки се да направи електрическите коли налични за всеобщия консуматор. LEAF, модел на година 2022 предлага още по-завладяващ дизайн, безпроблемна съгласуваност и ефикасни варианти за задвижване.

Nissan Ariya
Отбелязвайки нова глава по пътя на Nissan към електрификация, Ariya е първият напълно електрически купе-кросоувър – еманацията на това, което Nissan умее най-добре. Първият автомобил стъпващ върху неповторимата CMF-EV платформа, създадена от Nissan за потребностите на Алианса, Ariya е най-върховното електрическо преживяване. Тя въплъщава японските гени на Nissan, предлага извънредно динамично пътно държание и може да се похвали с един от най-просторните интериори в сегмента.

Предефинирайки изцяло електрическата подвижност Ariya ще се предлага и със системата за задвижване на всички колела e-4ORCE – съвършеният баланс сред мощ и надзор. Системата за задвижване с два електромотора подсигурява незабавна реакция и мигновено ускоряване при всяка обстановка на пътя.

Nissan Townstar
Следващото потомство изцяло електрическо предложение в LCV сегмента от Nissan - Townstar - е създаден с концепцията да е благонадежден, сполучлив и резистентен бизнес сътрудник, усъвършенстван по този начин, че да посрещне непрекъснато изменящите се потребности и упования на клиентите.

Използвайки синергията с платформата на Алианса, моделът е планиран по този начин, че да съчетава успеваемост и деловитост. Оборудван с напълно електрически мотор с WLTP смесен пробег до 300 км и пакет от над 20 софтуерни функционалности, новият Townstar е съвършен за доставки в градска среда, подпомагайки устойчиви бизнес интервенции и ускорявайки пътя към цялостна електрифицирана подвижност.

*Източник: www.nissan.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР