• Renault ще превозва специалните гости на фестивала One Dance Week, който

...
•	Renault ще превозва специалните гости на
фестивала One Dance Week, който
Коментари Харесай

RENAULT СТАВА ОФИЦИАЛЕН ПРЕВОЗВАЧ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ФЕСТИВАЛ ЗА СЪВРЕМЕНЕН ТАНЦ ONE DANCE WEEK

• Renault ще транспортира специфичните посетители на фестивала One Dance Week, който ще се организира от 20 септември до 19 октомври
• За превоза на гостите на събитието марката дава Renault TALISMAN, Renault ZOE и Renault TRAFIC - най-хубавото от своята гама леки, електрически и лекотоварни коли

От години марката Renault е мощно ангажирана с развиването на изкуството и културния живот, както във Франция, по този начин и в цяла Европа. Дългогодишната поддръжка на Renault в областта на изкуствата е в унисон с идентичността и имиджа на марката. Във Франция Renault е част от редица културни партньорства, в това число филмовия фестивал в Кан, филмовия фестивал в Довил и премиите за кино „ Сезар “.

От 20 септември до 19 октомври Renault ще подкрепи най-голямото събитие в областта на изпълнителските изкуства в България - международният фестивал за съвременен танц и пърформанс One Dance Week. Марката ще бъде формален транспортьор на събитието и ще се погрижи за превоза на специалните посетители благодарение на Renault TALISMAN, флагманът на гамата леки коли, и Renault TRAFIC, емблематичен модел от семейството на лекотоварните автомобили. Към автопарка ще се включи и електромобилът Renault ZOE, който ще извършва трансфери с нулеви нездравословни излъчвания. Партньорството с One Dance Week е част от политиката на Renault за поддръжка на изкуството в България.

Със своите 22 спектакъла от 14 страни, 12-тото издание на фестивала за съвременен танц One Dance Week се чака да бъде едно от най-мащабните културни събития на годината и акцент в програмата на Пловдив - Европейска столица на културата 2019.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР