• Разширяването на оптичната мрежа дава възможност на близо 20 000

...
•	Разширяването на оптичната мрежа дава възможност на близо 20 000
Коментари Харесай

А1 разшири покритието на оптичната си мрежа и започна да предлага Xplore TV в още осем населени места в страната

• Разширяването на оптичната мрежа дава опция на близо 20 000 семейства да употребяват цялостния набор от закрепени услуги на А1
• С новото развиване покритието на А1 с закрепен интернет и телевизия към този момент обгръща близо 1 милион и 590 хиляди семейства в цялата страна
• Клиентите в Перник, Враца, Харманли, Севлиево, Раднево, Банкя, Сенник и Градница към този момент могат да се абонират за интерактивната телевизия от ново потомство А1 Xplore TV
 
А1 продължава да уголемява покритието с оптична мрежа в страната. Тя към този момент е разполагаем и на жителите на Перник, Враца, Харманли, Севлиево, Раднево, Банкя, Сенник и Градница. Така компанията усилва опциите на близо 20 000 семейства от осемте обитаеми места да употребяват цялостния набор от новаторски закрепени услуги на телекома. С това разширение покритието на А1 обгръща към този момент близо 1 милион и 590 хиляди семейства в над 200 обитаеми места в България.
Оптичният интернет от А1 разрешава скорости за Download до 1000 Mbps (1Gbps) и за Upload до 600 Mbps, като при клиента се конфигурира гратис устройство за Wi-Fi връзка без спиране.
Заедно с оптичния интернет в новите обитаеми места А1 дава новаторската интерактивна телевизия A1 Xplore TV, която се доставя по революционна за пазара в България технология и дава особено преживяване. Абонатите могат да се радват на телевизионно наличие в 4К Ultra HD резолюция, а според от своя проект, те могат да получат достъп до над 230 канала, над 60 от които в HD качество.

Специално за потребителите на A1 Xplore TV е основана и А1 Видеотека, която включва хитови кинозаглавия от водещи студиа и продуценти. Така в удобството на домашната атмосфера потребителите имат опция да гледат най-новите филми малко откакто те към този момент не се прожектират в киносалоните. Каталогът с филми от най-големите холивудски студиа се обновява непрестанно и към този момент включва над 15 хиляди заглавия на игрални филми и сериали. С ТВ платформата А1 дава опция на още повече клиенти да се възползват от най-харесваните интерактивни функционалности като прекъсване на пауза, връщане и гледане на минали излъчвания до 7 дни обратно.
С комфортното и интуитивно ТВ меню търсенето на желано предаване, обичан филм или артист става бързо и елементарно. Друго основно преимущество е, че A1 Xplore TV предлага персонализирани рекомендации съгласно желанията на фена. Така с течение на времето платформата извежда на напред във времето наличие, съобразено с усетите на клиентите и улеснява техния избор.
Новото портфолио за телевизия и закрепен интернет, което А1 започва на 1 юни тази година, дава голям брой нововъведения и усъвършенствания и оптималната еластичност на потребителите. Клиентите могат да задействат ТВ или интернет услуга на втори адрес, без да се постанова обвързване със срочен абонамент. Друго от преимуществата е, че клиентите имат опция да комбинират параметрите на услугите по отношение на своите потребности и желания, вместо да избират от авансово дефинирани комбинации от услуги за телевизия и интернет. Всеки клиент на новите пакети след 1 юни получава и спомагателна отстъпка от 1 лев на месец за всяка услуга, платена през мобилното приложение Моят А1 или едноименната секция на A1.bg.
 
А1 , част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, лична платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 година A1 България регистрира доходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.
A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни снабдители в света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР