• Компанията и търговските представителства на марките Renault, Dacia и Nissan предоставят над

...
•	Компанията и търговските
представителства на марките Renault, Dacia и
Nissan предоставят над
Коментари Харесай

Рено Нисан България предоставя автомобили за превоз на хора и материали от първа необходимост в рамките на извънредното положение

• Компанията и търговските представителства на марките Renault, Dacia и Nissan дават над 20 автомобила в рамките на цялата страна.
• На 8 април бяха предоставени първите 8 автомобила за помощ в рамките на Столична община, признати персонално от г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на София.

Рено Нисан България показва своя ангажимент към обществото на територията на цялата страна в рамките на изключителното състояние. Повече от 20 автомобила ще бъдат предоставени безвъзмездно за транспорт на хора и материали от първа нужда. Екипите на дирекция „ Аварийна помощ и превенция “ ще употребяват колите за доставка на храни до домове на нуждаещи се, както и за транспорт на материали за дезинфекция.

На 8 април Рено Нисан България предостави на Столична община първите 8 автомобила за потребление в границите на столицата. На официалното предаване на автомобилите присъстваха госпожа Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община, госпожа Силвия Георгиева, изпълнителният шеф на НСОРБ и Красимир Димитров, шеф на дирекция „ Аварийна помощ и превенция ". През идващите дни предстоят събития по предаване на автомобили в разнообразни общини из страната, резултат от уговорката на дилърската мрежа на марките Renault, Dacia и Nissan. Всички коли се дават до 15 май с опция за удължение при промяна на интервала на извънредното положение.

„ От през днешния ден разполагаме с подаяние от 8 автомобила Renault, Dacia и Nissan - 4 за екипите за дезинфекция, и 4 за доставките на храни. Дезинфекцията на улици, подлези и градския превоз, както и доставката на храна и медикаменти на възрастни и социално слаби са две от основните ни задачи.„ съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова, която одобри предоставените на Столична община коли.

„ Мисията на всяка една от нашите марки е да бъде разполагаем и да улесни живота на хората. Горди сме, че имаме възможността да осигурим превоз за участниците на първа линия в тази безпрецедентна обстановка. Вярваме, че заедно можем и сме по-силни. ”, съобщи Емил Гърнев, общоприет управител Renault и Dacia за България.

„ Въпреки компликациите, пред които сме изправени ние и целия автомобилен сектор, от най-голяма значимост за нас е предоставим цялата помощ, на която сме способни. Всички бързо се обединихме около концепцията и готовността на дилърската ни мрежа обезпечава необходимата мащабност на самодейността. “, съобщи Камен Илчев, общоприет управител Nissan за България.

Разнообразието в гамата коли на трите марки ще отговори на всички нужди на екипите за даване на помощ. Сред предоставените коли за Столична община са електрическото Renault ZOE, което ще позволи транспорт на материали с нулеви вредни излъчвания, както и Dacia Duster, високопроходим автомобил, подобаващ за всякакъв терен. Предоставеният автопарк е допълнен от новите Nissan Juke и Renault CAPTUR. През идващите дни из страната ще бъдат предоставени в допълнение леки и лекотоварни коли от трите марки.

Инициативата за подкрепяне на ключови звена в България е част от глобалната солидарност на Groupe Renault. От Испания до Мароко, от Румъния до Франция, компанията се ангажира посредством съответни дейности на дарения или даване на коли, като в същото време инициира планове за производство на главно предпазно оборудване и съоръжение за болнична помощ.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР