• Безпрецедентен избор: Новият флагмански Range Rover SV предлага подобрени нива

...
•	Безпрецедентен избор: Новият флагмански Range Rover SV предлага подобрени нива
Коментари Харесай

НОВИЯТ RANGE ROVER SV: КАК ИНОВАЦИИТЕ И ЕКСКЛУЗИВНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ДЕФИНИРАТ МОДЕРНИЯ ЛУКС

• Безпрецедентен избор: Новият флагмански Range Rover SV предлага усъвършенствани равнища на персонализация, с повече от 1,6 милиона разнообразни конфигурации, налични за поръчка от началото на 2022 година
• Персонализиране в дизайна: Собствениците на новия Range Rover SV могат да изразят характерността си извън и от вътрешната страна: SV Serenity укрепва чистите първокласни елементи, SV Intrepid има по-невидим темперамент
• Изящно покритие: Ексклузивните материали и опциите за персонализиране акцентират пристрастеността на Special Vehicle Operations към безкомпромисно качество и внимание към детайлите

С извънредни елементи в дизайна и богата гама от материали, новият Range Rover SV от Special Vehicle Operations ще предложи по-голям избор от всеки път. Смята се, че той ще може да бъде конфигуриран по повече от 1.6 милиона метода. Първите предварителните поръчки за специфичното осъществяване на модела ще са вероятни от началото на 2022 година
Новият Range Rover SV се отличава с деликатно направени елементи, които показват и допълват модернистичния дизайн на модела. Ексклузивният тип на предната ризница и решетката с пет ленти характеризират новия флагман, като долният отвор включва пет точно изпълнени железни остриета с цялостна широчина. Изящните материали, определени за неописуемото възприятие за досег на притежателите на автомобила, включват гладка керамика, устойчива дървесина и блестящи метали, наблягайки пристрастеността на Special Vehicle Operations към качество и безкомпромисно внимание към детайла.

Майкъл ван дер Санде, Управляващ шеф на Special Vehicle Operations, споделя: “Работата с най-хубавите материали и новаторски технологии ни разреши да въведем още повече разкош във всяка част от новия Range Rover SV. Това внимание към детайла и качеството е очевидно в целия автомобил и е символизирано от нашия бял керамичен SV кръг на задната врата. ”

Керамика
Новият Range Rover SV е първият от Special Vehicle Operations, който носи новия керамичен кръг, който съставлява дизайнерската и инженерна пристрастеност на екипа за съвременен разкош, продуктивност и благоприятни условия. С това се вкарва по-лесна трансформация на модела ‘SV’, което ще разпознава всички нови коли от фамилията на Land Rover и Special Vehicle Operations в бъдеще.
Гладката керамика е също включена вътре, което придава на скоростния лост, Terrain Response и контролите на силата на звука елегантно чувство за внимателно допиране. Тези изключителни съставни елементи се създават по същите техники като първокласните циферблати. Материалът се отлива под налягане, след което се синтерова при 1500 градуса по Целзий. Прецизна шлайфмашина основава идеално равна повърхнина, преди съставените елементи да бъдат диамантено полирани или пясъкоструйни, с цел да се реализира стремежи емайл или сатенено покритие. Целият развой лишава към 10 седмици, в това число финалната инспекция на качеството.
Довършителните работи с керамично покритие с изпъкнал мозаечен модел също се оферират като опция на дърво или метал.

Детайлни маркетри
Експертната направа на Special Vehicle Operations се простира до вътрешните дървени фурнири, в това число опционалната мозаечна декорация на централната подпора. Изработен от FSC-сертифицирано венге, точно подреденият фурнир включва стотици ръчно положени лазерно изрязани части, най-малкият от които е с размери единствено 6 мм на 8 мм. За колите с дълго междуосие, специфицирани с четириместния SV Signature Suite, инкрустрацията се простира от предната част на купето, чак до вратата на хладилника откъм гърба, преминавайки през централната подпора на всички хоризонтални повърхности, в това число електрически разгъваемата клубна маса.

Меки кожи
Стандартно Range Rover SV разполага с еднообразен салон от полуанилинова кожа с неповторимо завършени седалки и характерни SV орнаменти. Предлагат се и варианти с съвсем анилин с естествено покритие и тактилност на мебелна кожа: по-мека, с по-малко обработки и по-малко пигментация за по-естествено чувство, като в същото време дават отговор на взискателните стандарти за устойчивост на Land Rover.

Устойчив UltrafabricsTM
За първи път, клиентите на Special Vehicle Operations могат да персонализират Range Rover с опция на устойчива кожа, като изберат опцията Light Cloud и Cinder Grey UltrafabricsTM с интериорната гама SV Intrepid. Отличаващ се с техническа хармония, този полуретанов материал има всички тактилни качества на кожата, само че е с 30% по-лек и генерира единствено една четвърт от CO2 при производството си. Това се добавя от текстил Kvadrat Remix върху облегалките и подглавниците.

Метално покритие
Екстериорът на новия Range Rover SV е усъвършенстван от лъскава железна обшивка с Atlas Silver или антрацит на решетките, долната част на багажника, задната част и в профил на купето с лазерно гравираното лого на SV.

Ексклузивни колела
Опционалните 23-инчови ковани джанти Diamond Turned Dark Grey Gloss, проектирани особено за новия Range Rover SV, са измежду 13-те разнообразни благоприятни условия, които могат да бъдат посочени според от задвижването и тематиката на дизайна. Десетте им спици включват опционалностите Bright Atlas Satin Silver, Narvik Black Gloss или Corinthian Bronze Satin.

Индивидуално боядисване
Новите клиенти на Range Rover SV могат да избират от селекция от общоприета цветова палитра на Range Rover или един от спомагателните 14 цвята в SV Bespoke Premium Palette, която включва гама от емайл и изискани сатенени покрития. Клиентите могат също да посочат противоположен покрив в Narvik Black или Corinthian Bronze (тема единствено за SV Serenity), според от определения цвят на каросерията.
Услугата SV Bespoke Match to Sample за боядисване, която може да възпроизведе всеки външен цвят, пожелан от клиента, на процедура дава неограничени благоприятни условия за персонализация.

Професор Джери МакГавърн, Главен Творчески Директор, Jaguar Land Rover Design, споделя: “Нивата на направа и подробност, открити в новия Range Rover SV, отразяват пресен и първокласен метод към нашата съвременна философия на дизайна. Чрез разширение на избора от новаторски и изящни материали, нашите клиенти към този момент имат от ден на ден благоприятни условия да персонализират своя Range Rover SV, който да отразява личния им темперамент. ”

Подбрани дизайнерски тематики
Специалните SV Serenity и SV Intrepid дизайнерски тематики са от основно значение за персонализиране на новия New Range Rover SV. Тези тематики могат да се употребяват без значение от интериора или екстериора, или да се ползват като една тематика в целия автомобил. Съществуват общо седем разнообразни комбинации, сред които клиентите да избират.

Фокусирана върху безупречния разкош тематиката SV Serenity се основава на детайлите на екстериора Atlas Silver с изтънчени акценти от коринтски бронз, в това число останалите контрастни акценти на покрива и колелетата, до момента в който детайлите от тематиката SV Intrepid - Anthracite и Graphite Atlas, вършат новия Range Rover SV с по-загадъчен и динамичен темперамент.

Отвътре тези дизайнерски тематики вкарват контрастни двуцветни цветови решения, които акцентират фокуса на интериора – задните седалки за SV Serenity, предните за SV Intrepid. В допълнение, интериорът на SV Intrepid разполага с правоъгълна перфорация за характерните SV седалки, предлага прогресивната алтернатива Ultrafabrics™ и включва Satin Black керамични контроли на мястото на Gloss White.

Range Rover SV – вероятен за поръчка от началото на 2022 година
Новият Range Rover SV ще е разполагаем за поръчка от началото на 2022 година, когато ще бъдат доказани окончателните цени и спецификации за всеки един пазар. Той ще се предлага както в общоприета, по този начин и в дълга база. Клиентите на дългото междуосие ще имат опцията и да посочат четириместния SV Signature Suite с електрически разгъваемата клубна маса и интегриран ледник.

Изборът на мощни и ефикасни мотори ще включва усъвършенствания нов 530PS V8 Twin Turbo бензин, 510PS Extended-Range plug-in хубрид (само за SWB) и ефикасния D350 мотор Ingenium дизел.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР