• Актрисата Александра Сърчаджиева представи KONA - новия SUV 4x4 на Hyundai

...
•	Актрисата Александра Сърчаджиева
представи KONA - новия SUV 4x4 на Hyundai
Коментари Харесай

Звезди представиха звездните премиери на Hyundai на Автомобилен салон София 2017

• Актрисата Александра Сърчаджиева представи KONA - новия SUV 4x4 на Hyundai
• Рали водачът Петър Гьошев представи Hyundai i30 N, който черпи технологии и вдъхновение от триумфите на Hyundai във WRC
• Триото IONIQ Hybrid, Plug-In и Electric за първи път се събира дружно на изложбен подиум у нас
• Петър Гьошев показа триумфите на шампионата Hyundai Racing Trophy за третия сезон и две от младите очаквания – водачите Симеон Симеонов и Денис Станчовски

На публична конференция в зала 5 на Интер Експо Център Hyundai представи премиерите си за Автомобилен салон София 2017.

В привлекателен магнит за всички посетители се превърна премиерата на напълно новия KONA, представен пред публиката от актрисата Александра Сърчаджиева. Тя и нейното семейство за следващ път се доверяват на Hyundai и първият Hyundai KONA в България е отреден за тях.

Като четвъртия SUV от фамилията, KONA е насочен към клиенти, търсещи новаторство, високи технологии и модерен лайфстайл.

Дръзкият екстериорeн дизайн на новия KONA привлича вниманието с атлетичните изваяни форми, елегантни LED светлини и единствени по рода си елементи, които подчертават мощното ДНК на Hyundai SUV в основата му.

KONA предлага на клиентите на Hyundai избор между два извънредно икономични и динамични бензинови турбо мотора. На върха е 1.6 T-GDI, който предлага 177 к.с. и задвижване на четирите колела (4WD) в съчетание със 7-степенна трансмисия с двоен съединител (DCT). DCT съчетава ниския разход на гориво с удоволствието от шофирането на механичната трансмисия и удобството на автоматичната трансмисия.

Спортният Hyundai i30 N, тестван при екстремни условия на именитата писта Нюрбургринг, бе показан от звездата на моторните спортове Петър Гьошев и две от младите очаквания на Hyundai – пилотите Симеон Симеонов и Денис Станчовски. Двамата са надлежно първенец и вицешампион на Hyundai Racing Trophy 2017 и в клас RC5 на Националния рали шампионат на България за 2017 година, а Петър Гьошев е техен ментор и ментор.

“Hyundai i30 N е неповторим с това, че дава възможност и на естествените водачи да се чувстват като рали водачи, сподели Гьошев. Имах опция да карам колата и мога да ви уверя, че тя е извънредно потентна машина. Звукът определено издава връзката с WRC. ”

Двулитровият мотор на i30 N е в два варианта на оптималната мощ: 250 или 275 к.с. Въртящият миг е 353 Нм, като автомобилът се предлага с шестстепенна ръчна трансмисия. Hyundai i30 N форсира от 0 до 100 км/ч за 6,4 или 6,1 секунди в двата варианта на мощ, а максималната скорост е лимитирана електронно на 250 км/ч.

Триото IONIQ Hybrid, Plug-In и Electric за първи път се събира дружно на изложбен подиум у нас. IONIQ е първият в света, който предлага три отделни електрифицирани силови агрегата върху една-единствена, специална автомобилна платформа – това са IONIQ Hybrid, Plug-in Hybrid и Electric.

Един от най-безопасните модели в сегмента, IONIQ предлага функционалности като Автономно спешно задействане на спирачките, Предупреждение при напускане на лентата, Система за активно придържане в лентата и Интелигентен круиз надзор като стандартно оборудване.

IONIQ ще притегли изцяло нов тип еко-ориентирани купувачи. IONIQ дава отговор на нуждите на огромна и възходяща група клиенти, които търсят екологични икономични коли с ниски излъчвания без компромис с вътрешното пространство и удоволствие от шофирането.

Спечелил тринадесет престижни европейски оценки, IONIQ е един от най-награждаваните коли на континента, в това число Екологичен Автомобил на Годината на България за 2017 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР