• AERO SPORT LOUNGE (собствено име): творение на DS, което дефинира решение

...
•	AERO SPORT LOUNGE (собствено име): творение на
DS, което дефинира решение
Коментари Харесай

DS AERO SPORT LOUNGE: ИЗКУСТВОТО НА ПЪТУВАНЕТО

• AERO SPORT LOUNGE (собствено име): създание на DS, което дефинира решение за бъдещето на автомобилите, целящо да усъвършенства всяко относително придвижване на елегантно тяло в заобикалящото го пространство.
• С концептуалния автомобил DS AERO SPORT LOUNGE DS Automobiles показва нова форма на каросерията, родена от нововъведенията и станала допустима посредством на развитието на електрификацията.
• DS AERO SPORT LOUNGE тласка границите на луксозните коли в свят, който е високотехнологичен и изискан, където инструменталният екран е отстранен, за да отстъпи място на висококачествени материали.
• Сатиниран памук и осветена триизмерна оплетка, напълно нов експертен опит, който е част от нашата философия Future Craft, появяваща се за пръв път в кокпита.

Глътка иновация
Висока позиция на седалката на лидера, отлична видимост и първокачествен комфорт, към които можете да добавите аеродинамична и технологична ефективност и извънреден дизайн... Характерът на DS AERO SPORT LOUNGE е неповторим. Той дава решение на настоящ проблем: как последните усъвършенствания в ефективността могат да съществуват, без да се прави компромис с характера и впечатляващия дизайн.
Новото законодателство налага предефиниране на формата и въздействието върху околната среда на всеки автомобил. DS AERO SPORT LOUNGE е уникален отговор на необятен набор от проблеми.
С DS AERO SPORT LOUNGE DS Automobiles вдъхва живот на нова форма на автомобила. Приветлив и отличаващ се, въздържан и великодушен, интелигентен и лиричен, този концептуален автомобил демонстрира какво ще е бъдещето. Чрез своите пропорции и дизайн DS AERO SPORT LOUNGE насочва въздушния поток, с цел да усъвършенства аеродинамичната ефективност. Неговата дължина (5,00 м) и скосената му покривна линия намаляват въздушното противодействие и въздухът се насочва от предната решетка към страничните аеро елементи, преминавайки през огромни 23-инчови джанти.
Силуетът се характеризира със светлинния автограф E-TENSE, символизиращ електрическия мотор с мощ 500 kW (680 к.с.). Моторът е обвързван с ситуирана в пода батерия от ново потомство с капацитет 110 kWh за пробег над 650 км. Тази технология, която е завещание от титлите, извоювани във Формула Е, осигурява спиращо дъха ускоряване от 0 до 100 км/ч единствено за 2,8 секунди.
Предната решетка съставлява екран около емблемата и осветения надпис DS AUTOMOBILES. Има скрити очи зад стъклото от композитни материали: датчици следят пътя и подават на компютрите терабайти информация. От двете страни прожекторните предни фарове DS MATRIX LED VISION се допълват от дневни светлини и DS LIGHT VEIL, осветени повърхности, които загатват за бъдещето на светлинния автограф на DS.

Модерни технологии: динамичност, наследена от Формула Е
Първата премиум марка, взела участие във Формула Е, DS Automobiles стана първенец с Жан-Ерик Верн (при пилотите) и DS TECHEETAH (при отборите). Участието във Формула Е е ключово за изследването и създаването на електрическите коли, които революционизират автомобилната индустрия. За четири сезона успехите и спечелените трофеи на фона на най-силната конкуренция до момента в шампионат на FIA, позволиха на марката да обогати експертния си опит в електрификацията. DS AERO SPORT LOUNGE черпи от това знание.

Пътуването се трансформира в изкуство
Автомобилната гражданска война се случва и при кокпитите. Използвайки своята история и ноухау, DS Automobiles преоткрива интериора, за да сътвори машина, в която се пътува. Екраните, които играят значима роля в повечето концептуални и серийни автомобили, към този момент не са преди всичко.
Пред пасажерите две необятни ленти създават окачена форма. Долната лента, облицована в сатиниран памук, извежда информация, проектирана от горната лента. Повърхността оживява с необходимите елементи на навигацията или намирането и споделянето на нови видове информация и развлечение. Сливането на информацията и развлечението показва предимствата си, като отстранява рестриктивните мерки на тъчпадовете.
От двете страни екраните осигуряват дигитални огледала и група бутони за управление, нужни за настройка и комфорт. Както в първокласна конюнктура, всеки пасажер си има собствен екран. Елементите, нужни за шофирането, са проектирани на предното стъкло чрез добавена действителност.
Между седалките централният подлакътник играе управителна роля. Той разчита, интерпретира и дава отговор на всеки жест с ръка. В резултат на техническо партньорство с Ultraleap – основан в Силициевата котловина стартъп, DS AERO SPORT LOUNGE загатва за бъдещите взаимоотношения в кокпита. Съчетавайки Leap Motion и Ultrahaptics, ръката прави жест и получава сетивен отговор. Сензорите засичат всяко движение и дребни високоговорители създават звукова вълна, която създава усещане за нещо компактно.
Постоянно опростявани за по-лесно ползване, методите на взаимоотношение със средата са сложен баланс сред свят, която е напълно онлайн, и желанието да се изключиш. DS AERO SPORT LOUNGE изкривява времето. Съотношението на времето варира в зависимост от това дали желаете да се концентрирате върху шофирането, забавлението или безкрайното пътешестване.
IRIS, изкуственият разсъдък на DS AERO SPORT LOUNGE, е ситуиран в центъра на бордното табло, за да управлява всичко с обикновен разговор.
Модерни технологии: ултразвук
В свят, който от ден на ден премахва бариерата сред действителното и виртуалното, е допустимо да се ръководят стратегии без контакт, само че със непокътнато чувство за докосване. Разработена в сътрудничество с лаборатория в Силициевата котловина, осезателната технология за надзор на информационно-развлекателната система е уникална. С създаването на интелигентен триизмерен ултразвук имате чувството, че докосвате форми и текстури в напълно празно пространство. Този надзор с жестове посредством добавена действителност създава силна естествена тактилна обратна връзка, която разрешава взаимоотношение, просто като магия.

Комбинацията от френския експертен опит в лукса и нови качествени материали създава Future Craft
Лентата на бордното табло и гърбовете на седалките са със сламена маркетри инкрустация. Този изкуствено създаден материал съставлява перфектна комбинация от първокласна майсторска изработка и желанието да се постигне устойчивост. Сламата - елементарен и икономичен материал - става знак на качеството посредством неповторимия експертен опит на парижкия занаятчия.
Големите седалки са декорирани със сатиниран памук върху дунапрен с висока плътност, който извежда комфорта на първо място. Повърхността е изключително гладка с помощта на доста фино тъкане, което й придава несравнима мощ и мекота.
При вратите текстилна техника от оплетени микрофибърни нишки от три материала съдържа голям брой прозрачни нишки, въвеждайки амбиентно осветяване в кокпита. Уникалното заплитане, знак за невероятна майсторска направа, съчетава изкуство и технологии.

Майсторство: сламена маркетри инкрустация
Този по този начин непретенциозен материал, сламата, се превръща в инструмент на лукса. Произлязла от техники от 17 век, тази традиция заема значимо място в изкуството на декорирането посредством на ателието на Лизон дьо Кон. Изработена специално за кокпита на DS AERO SPORT LOUNGE, ръжената плява свети посредством копринената си повърхнина и блещукащи отблясъци. Материалът е натурален. Отглеждана и жъната по старовремски способи в Бургундия, ръжта се суши и оцветява преди да бъде разграничена стебло по стебло, за да бъде залепена от плоската си страна и изравнена в сгъвката върху подложката. Естественото покритие от силициев двуокис на сламата я прави топлоустойчива и водоустойчива.

„ DS AERO SPORT LOUNGE е манифест, основан да илюстрира думата „ резистентен “. Той представлява ясното ни предпочитание да предложим разкош, само че с мисъл за екологичния ни отпечатък: качеството на устойчивостта. DS AERO SPORT LOUNGE илюстрира началото на нова епоха за автомобила. Пред нас се открива необикновен път, който ни позволява да трансформираме новите ограничения във благоприятни условия да правим автомобили, които са все по-харизматични. За този концептуален автомобил, който е прелюдия към идващите ни творения, ние избрахме решения, които са авангардни и високотехнологични и при които чисто техническият детайл е прикрит в името на красотата. В кокпита избрахме да работим с непредвидени материали, ръчно изработени с елементарни, изчистени линии, изразяващи нов вид покой. “
Тиери Метроз, Директор Дизайн, DS Automobiles

„ DS Automobiles е в позицията на кандидат. Марката има неповторимата история и експертния опит да раздруса разпоредбите в автомобилната промишленост. Ако представяме концепт с нова форма на каросерията и с интериор, направен от материали, които са толкоз истински, колкото и първокласни, ние поемаме твърд ангажимент. Това е по този начин, тъй като нашите проекти в сферата към този момент са силно усъвършенствани. Нашият напредък демонстрира, че клиентите ни търсят този експертен опит и технологии. Това е повода DS Automobiles да съществува. Запазете си час през идните месеци! “
Беатрис Фуше, Главен изпълнителен директор, DS Automobiles

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР