​Bones e името на новата песен, която ще представя България,

...
​Bones e името на новата песен, която ще представя България,
Коментари Харесай

Вижте новата ни песен за Евровизия 2018

​ " Bones " e името на новата ария, която ще показва България, в " Евровизия " през тази година. Тя бе презентирана в ефира на Българска национална телевизия. Песента се извършва от​ група " Еquinox " .
Парчето бе основано за състезанието и за специфичния план, който ще бъде изпълнен в Лисабон на 8, 10 и 12 май. Жана Бергендорф, Владо Михайлов от група " Сленг ", Георги Симеонов - Джей Джей, един от финалистите на " Америка търси гений " Джони Мануел и Трей Кембъл са изпълнителите на песента ни за " Евровизия ". Автор на плана е Борислав Миланов.
В 63-о издание на форума ще се включат представители на 42 страни в португалската столица. Предварително изтегленият чоп отреди на България място в първия полуфинал, който ще се излъчи на 8 май от 22:00 часа българско време. В него нашата ария ще бъде една от 19-те, които ще се борят за общо 10 квоти за огромния край на 12 май.

Припомняме, че предходната година нашето момче Кристиян Костов се класира на второ място в състезанието. Песента „ Beautiful Mess “ завоюва гласовете и на журито, и от телефонното гласоподаване.
Тогава Португалия стана огромният победител на песенния конкурс. " Любов за двама " на Салвадор Собрал завладя сърцата на публиката и събра най-вече точки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР