Звуци на детски дрънкалки и залъгалки се чуха по време

...
Звуци на детски дрънкалки и залъгалки се чуха по време
Коментари Харесай

ЦИК препоръча на НС да отложи електронното гласуване

Звуци на детски дрънкалки и залъгалки се чуха по време на митинг пред Столична община, под надпис „ Не на насилието в детски градини и учебни заведения ". Той е в поддръжка на импортираните от Националния предприемчив комитет за качествена и новаторска просветителна система в Народното събрание 14 оферти за промени в просветителната система у нас.
Дрънкалките и залъгалките са знак на митинга, тъй като досега с изключение на залъгалки, друго не сме получили, изясни Мария Маринова, член на Инициативния комитет за качествена и новаторска просветителна система, представена от БГНЕС.
Внесените в Народното събрание оферти включват искане за мандатност на шефовете в детски градини и учебни заведения, слагане на видеонаблюдение, повишение заплатите на учителите, ранно пенсиониране за тях и други
Според Марина Маринова е имало някакви доста бегли, доста плахи обещания за промени, само че действително дейности никакви. „ Не приказваме никога единствено и само за видеонаблюдение, доста държа и го дублирам от самото начало. Камерите сами по себе си няма да решат нищо, те са просто инструмент, доказателство. Иначе сме сложени в обстановка, в която има извънредно несъответстващи инспекции в образователните заведения, и в детските заведения въобще ", акцентира тя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР