Звукозаписната Академия (The Recording Academy™) и телевизия CBS обявиха официално,

...
Звукозаписната Академия (The Recording Academy™) и телевизия CBS обявиха официално,
Коментари Харесай

Алиша Кийс ще води 61-те годишни награди Grammy

Звукозаписната Академия (The Recording Academy™) и телевизия CBS оповестиха публично, че 15-кратната носителка на премиите GRAMMY®, Алиша Кийс, ще води церемонията на 61-те годишни музикални награди GRAMMY Awards®.

За първи път световноизвестната певица и композитор ще е водещ на премиите, а церемонията ще се състои в „ Стейпълс Сентър “ в Лос Анжелис на 10-ти февруари, 2019 година

" Знам какво е възприятието на тази сцена и ще дам цялото належащо въодушевление и сила. Изключително съм разчувствана, че ще повеждам церемонията в най-значимата за музиката вечер, в която означаваме творчеството, силата и магията. Особено съм горда с номинациите на всички невероятни дами в промишлеността тази година “. – споделя Алиша Кийс.

Алиша Кийс е 15-кратна носителка на премиите Грами, певица, композитор, музикант, продуцент, актриса и активистка; тя е отличена от New York Times за най-продаван създател, кино и ефирен продуцент, както и продуцент на няколко мюзикъла на Бродуей. От премиерата на монументалния ѝ дебютен план през 2001 година, „ Songs In A Minor “, Алиша Кийс е продала досега над 30 милиона копия албуми по целия свят и построи изключителна кариера от шлагери, достижения и оценки.

" Динамичен актьор, който има рядката композиция от голям гений и цялостна отдаденост на музиката, Алиша Кийс, е съвършеният избор за водещ на церемонията. В творчеството ѝ винаги участва тематиката за силата на музиката. За нас е чест, че Алиша Кийс се причислява към екипа за събитието и съм сигурен, че ни следва една незабравима Грами вечер “ –  Нийл Портнау, Президент/Изпълнителен шеф на Звукозаписната Академия.

" Алиша е измежду малцината актьори, които съчетават същински музикален талант със завладяващи прочувствени текстове. Без подозрение, нейното наличие на сцената ще направи от вечерта едно доста особено шоу през февруари “ –  Кен Ърлек, изпълнителен продуцент на премиите GRAMMY.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР