Звуковият файл се съхранява автоматично в MP3 формат1AV Sound Recorder

...
Звуковият файл се съхранява автоматично в MP3 формат1AV Sound Recorder
Коментари Харесай

1AV Sound Recorder – записва аудио от всеки източник

Звуковият файл се съхранява автоматизирано в MP3 формат

1AV Sound Recorder записва в MP3 собствения ни глас и аудио от всеки различен източник

1AV Sound Recorder е комфортна стратегия за запис на аудио сесии в компютъра, която приема сигнали от всевъзможни източници, като се отличава с подсъзнателен и комфортен интерфейс.

Програмата е подобаваща, да вземем за пример, за запис на известия със личния ни глас за връзка с клиенти и сътрудници. Освен гласа си, с нея можете да запишете на компютъра аудио от външни устройства, свързани към line-in входа на звуковата карта.

С програмата се работи елементарно – избирате аудио устройството и посочвате директория за запис на файла, който се съхранява във формат MP3. Само три бутона са налични в интерфейса – един за пускане на запис, втори за пауза и трети за привършване на задачата.

Предвидени са също и благоприятни условия за настройки на някои параметри – да вземем за пример избор на непрекъснат или изменчив битрейт, както и на качеството на шифроване. Можете още да ръководене режимите на запис – общоприетоо стерео, взаимно стерео, двуканален и моно.

1AV Sound Recorder е съвместима с всички версии на Windows, включително XP и Vista. Струва 19,95 $, само че разработчикът дава обещание 50% отстъпка в първия ден на потребление на пробната версия.

Даунлоуд: 1AV Sound Recorder
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР