Звуков техник, работещ по новия филм на Том Ханкс „Мистър

...
Звуков техник, работещ по новия филм на Том Ханкс „Мистър
Коментари Харесай

Носител на „Еми“ умря на снимачната площадка на Том Ханкс

Звуков механик, работещ по новия филм на Том Ханкс „ Мистър Роджърс “, почина, откакто падна от балкон на снимачната площадка на продукцията. 61-годишният Джеймс Емсуилър е паднал по време на отмора от фотосите в Маунт Лебанон, щата Пенсилвания, оповестява „ Скай нюз “.
Свидетел споделя, че мъжът бил самичък на балкона и пушел цигара, когато му и прилошало и паднал. Според полицията, няма никакви доказателства за принуждение. Емсуилър бил откаран в болница, само че умрял малко по-късно.
По-късно стана ясно, че Емсуилър е умрял от сърдечен удар, оповестява tmz.com. Актьорът Том Ханкс е бил на снимачната площадка по време на случая. Медицинска сестра се пробвала да помогне на потърпевшия, само че без резултат. До идването на колата за спешна помощ Емсуилър бил изцяло изумен от инфаркта.
Професионалистът по звуковите резултати е притежател на премия „ Еми “ през 2015 година за работата си в продукцията на HBO „ Беси “. Работил е за филмите от поредицата „ Отмъститителите “ и „ Вината в нашите звезди “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР