Звучи ми доста окултично. Православната църква има процедура на освещаване

...
Звучи ми доста окултично. Православната църква има процедура на освещаване
Коментари Харесай

Митрополит Антоний за ”апартаментгейт”: Обезсмислиха 91-ви псалм

Звучи ми много окултично. Православната черква има процедура на освещаване на нов дом, тъй че едно просто вграждане на надпис го обезсмисля. Бих споделил, че това по-скоро е един маркетингов способ.
Това съобщи западно и средноевропейският митрополит Антоний в коментар по отношение на прословутия към този момент 91-ви псалм, вграден в Къщата на буквите, която стана изключително известна поради абсурда " Апартаментгейт ".

Припомняме, че в обясненията си за договорката за жилището на Цветанов, арх. Весела Мирянова, един от притежателите на компания " Артекс ", сподели пред Нова телевизия, че вторият човек в ГЕРБ оценил архитектурата на Къщата на буквите и поради „ тази мощна енергийна отбрана на постройката, с вградения 91-ви псалм. На постройката е написано " Реша ли да направя положително, няма мощ, която да ми противодейства ".

Той разяснява и задълженията на вероизповеданията: " Голяма част от вярващите са непросветени и необразовани във вярата си. Те стават част от спекулации, маркетингови тактики за привличане на клиенти. Затова и не желаеме да се вкара вероучението като предмет ", съобщи Митрополит Антоний.

" Искам да кажа, че българската черква не е желала никакви опрощавания на задължения, тъй като тя самата няма даългове, а даже и да има, те са някакви минимални. Що се тнася до това решение взето от депутати в Парламента и националната сигурност няма по какъв начин да бъде посредством опрощаване на задълженията или прекъсване на дарения извън. Досега имаше няколко такива настоящи закони, които можеха да проследят всякака една по-голяма сума, която идва извън. Така можеха да го контролират без сегашния настоящ закон.

В медиите остана убежддението, че Българската православна черква получава огромни дарения извън, примерно от Русия, което въобще не е правилно. Това постоянно може да бъде тествано. що се отнася до инансирането на мюсюлманското изповедание компетентниите служби могат да ревизират посредством настоящи механизми в сегашния закон произхода на тези пари ", добави още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР