Звучи като виц, но футболните ни национали имат голям шанс

...
Звучи като виц, но футболните ни национали имат голям шанс
Коментари Харесай

Националите имат шанс за Евро 2020

Звучи като анекдот, само че футболните ни национали имат огромен късмет да попаднат на Евро 2020 макар слабите си резултати в квалификациите до този миг и изключително загубата от Косово в София с 2:3.
 България - Косово през очите на една прелест
Заслугата за това е на новия правилник, който взима под внимание и резултатите от шампионата Лига на нациите, както и от изненадващо положителното показване на Финландия досега.

Тему Пуки и неговите съотборници взеха две победи през миналата седмица и дръпнаха с 5 точки на директните съперници за второто място Босна и Херцеговина и Гърция, които изгубиха в последния кръг надлежно от Италия и Армения.

Ако Финландия се класира на Евро 2020 през квалификациите, то това ще изпрати България на баражите през март 2020, защото сме първи в листата на чакащите на база класирането в Лигата на нациите.

Това ще стане факт даже и тимът ни да не завоюва нито един мач до края. В баражите противниците също са съвсем ясни, с изключение на като не се получат някакви изненади наесен.

България евентуално ще се изправи против Шотландия в Глазгоу (в един мач), а спечелилият от двойката ще играе с Норвегия или Сърбия в пряк дуел за място на Евро 2020, който още веднъж ще е в един мач, само че с домакинство по чоп.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР