Звездното трио братя Аргирови и радиоводещият Йордан Георгиев - Данчо

...
Звездното трио братя Аргирови и радиоводещият Йордан Георгиев - Данчо
Коментари Харесай

Звездно парти: Представиха книгата „Братя Аргирови. Гот е да сме двама“

Звездното трио братя Аргирови и радиоводещият Йордан Георгиев - Данчо Стълбицата показа книгата „ Братя Аргирови. Гот е да сме двама “ пред другари, сътрудници и публицисти. Сред специфичните изненади на вечерта бяха осъществявания онлайн с Роси Кирилова, дует „ Мания ” и Тони Димитрова! 

Партито се организира на 120 етаж на Моби Арт Билдинг в София на 4 октомври и мина под съпровода на положително въодушевление, хубава музика и споделени истории за Кралете на БГ Диското и професионалния им път, който продължава към този момент четири десетилетия.

Водещ на събитието бе Атанас Стоянов от БГ Радио, които са медиен сътрудник на книгата. От сцената Димитър Риков – основен редактор на издателство „ Софтпрес ” и редактор на книгата „ Братя Аргирови. Гот е да сме двама “, приветства дует Аргирови и Данчо Стълбицата в фамилията на „ Софтпрес “ и с усмивка показа секрети от кухнята, свързани с работата по книгата.

За раждането на концепцията и процеса на писане, за страстите и спомените, насъбрани през годините и намерили израз в тези 296 страници, описаха от първо лице създателят на книгата - Данчо Стълбицата, и братя Аргирови.

На сцената се качи и Румен Бончев - шеф на Рива Саунд, с чието лого излиза най-новия албум на братя Аргирови „ 40 години на сцена “, събрал 13 песни, измежду които златни шлагери, дуети с реализатори като Стефан Вълдобрев и Александър Кадиев, както и най-новата им ария взаимно с Тони Димитрова – „ Срещу вятъра “.

 Добави изложение
Братя Аргирови и Тони Димитрова
Самата Тони Димитрова бе специфичен посетител на събитието и част от миниконцерта, на който гостите се любуваха след показване на  книгата. Изпълненията започнаха с обичани шлагери като „ До през вчерашния ден “ и „ Залез “ и продължиха със „ Среща след години “ в осъществяване с Росица Кирилова, „ Подарък “ дружно с дует Мания и новия шлагер на дует Аргирови и Тони Димитрова – „ Срещу вятъра “.

 Добави изложение
Братя Аргирови и Росица Кирилова
 

Специален привет братята насочиха към Михаил Белчев, създател на текстовете на песните „ Лодка в дъжда “ и „ Залез “, който бе измежду звездните посетители на събитието дружно с Богдан Томов, Магърдич Халваджиян, Лили Вучкова, Антон Стефанов, Владимир Памуков, Драгомир Драганов и доста други.

 Добави изложение
Братя Аргирови и Драгомир Драганов
   Повече за книгата четете
 Братя Аргирови радват хилядите си почитатели към този момент няколко десетилетия с прелестните си песни. За 40 години театрална активност Кралете на БГ диското са оставили безспорна диря в българската известна музика, само че в този момент за пръв път повдигат завесата на персоналния си живот. Предизвикателствата, които преодоляват в житейския и креативния си път, занимателните истории, които ги връхлитат в разнообразни обстановки, българската и непознатите подиуми, които превземат, срещите и взаимната им работа с други звезди от музикалната сцена, дамите на сърцето им, богат снимков материал   Добави изложение – всичко е събрано от Данчо Стълбицата в актуалната публична биография „ Братя Аргирови. Гот е да сме двама “.

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР