Звездно каре от обичани актьори реализира премиерната постановка на Драматично-куклен

...
Звездно каре от обичани актьори реализира премиерната постановка на Драматично-куклен
Коментари Харесай

Звездно каре от обичани актьори очаква зрителите в хитовата комедия „Роклята беглец“ на ДКТ-Враца

Звездно каре от обичани артисти осъществя премиерната режисура на Драматично-куклен спектакъл Враца- „ Роклята дезертьор “.

Пиесата е третото ново заглавие в репертоара на театъра за по-малко от два месеца и ще зарадва врачанската аудитория за Деня на влюбените и виното- 14 февруари.

В хитовата комедия „ Роклята дезертьор “ от Щефан Фьогел вземат участие известните актьори- Елен Колева, София Бобчева, Цветан Николов и Христо Терзиев, които дават обещание едно същинско развлечение във вълнуващата история за обич, пристрастеност и завършения, в която не булката, а роклята изчезва електронно! А преследването й води до спиращи дъха комични обстановки.

Елен Колева, чиято орис е обвързвана със Северозапада, е притежател на премията за най-хубава актриса /2007/. Със запаметяващи се участия в киното и на телевизионния екран, прави знакови функции и в театъра. През последните години доби популярност и като терапевт-космоенергетик.

София Бобчева е известна театрална, кино и телевизионна актриса. Популярна е с присъединяване си в ТВ сериалите „ Стъклен дом “ и „ Забранена обич “. Завършила е НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “, част от трупата на Народен спектакъл „ Иван Вазов “. Носител е на „ Икар “ през 2018 година

Родът на Цветан Николов е от Северозапада. Познат е от участията си в малкия екран и театрите в Разград, Шумен, „ Сълза и смях “. Записва знаково наличие във филми и ТВ реклами.

Христо Терзиев е приключил актьорско майсторство в НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “ в класа на проф. Стефан Данаилов.Част от трупата на Народен спектакъл „ Иван Вазов “ със знакови функции в произведения на трупата.

Режисьор на спектакъла „ Роклята дезертьор “ е шефът на Драматично-куклен спектакъл Враца Владлен Александров, който е поставял произведения в над 15 български театри, негови представления са създавани в Северна Македония и Турция. Режисирал е над 120 постановки. Работил е текстове на Чехов, Шекспир, Гогол Достоевски, Душан Ковачевич, Еврипид, Хайнер Мюлер, Молиер и други.

Най-новата театрална комедия на врачанския спектакъл ще има своята софийска премиера на 9 февруари/петък/ от 19 ч. на огромна сцена на спектакъл „ Сълза и смях “, а на Свети Валентин-14-ти февруари/сряда/ врачанската аудитория ще има привилегия да го гледа от 19 ч. в читалище „ Развитие “.

Спектакълът се осъществя с общителното подпомагане на СИТИ СОТ-Враца. Билети ще откриете на касата на театъра.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР