Звездният й час обаче ударил след като пробвала да пробие

...
Звездният й час обаче ударил след като пробвала да пробие
Коментари Харесай

Господарката Ева се пробвала като плеймейтка, актриса, пробила с ГОЛИ СНИМКИ, работила като сервитьорка и продавачка на бижута

Звездният й час обаче блъснал откакто пробвала да пробие посредством състезанието „ Мис Плеймейт”. Въпреки че напористата сливналийка с напращели гърди и сочно дупе имала данни да завоюва, огромната премия тогава сграбчила Елена Кучкова.

В надпреварата, в което Ева се вихрила без облекла пред цяла България, взела участие и жадната за популярност Джулиана Гани, а Ева не съумяла да влезе даже в челната тройка. Неуспехът обаче не демотивирал хубавата Ева. Го лите снимки, които русото прелъщение направило, изстреляха кариерата й стремително нагоре. В същата година Веселинова бе абонирана за присъединяване в телевизионната игра на Нова телевизия „ Сделка или не”. Там русата девойка стана фаворитка на водещия Румен Луканов и на феновете като Ева от Санторини, само че се оказа цялостен карък. Тя по този начин и не съумя да отвори цялостна с пари кутия, само че пък доби известност и влезе в екипа на „ Господари на ефира” като кореспондентка.

Макар че е родом от Сливен, Ева рядко се прибира там. Цялото й семейство живее в Гърция. Самата тя била цели 10 години в южната ни съседка. „ Всички дружно отидохме в Гърция. Първоначално майка, след това аз, сякаш на отмора, само че видях, че там животът е доста по-лесен и прелестен. Първо отидох да изкарам малко парички за една кола, само че след това записах да изучавам в университета и отпътувах. Видях, че е доста хубаво – и времето е топло, и хората. Започнах да си заплащам семестрите, да се устоявам сама. После поостанах 10 години, бях на Санторини. В началото ми беше доста мъчно, не знаех езика, там с британския е мъчно, те ме майтапеха. Аз се надъхах и за три месеца го научих. Работих на доста места, най-вече в туристическия отрасъл - заведения, хотели, рецепция, пуул бар, бийч питейни заведения, в туристически офиси, бутици, обувки, облекла, бижута, златарско ателие”, разказвала е Ева. Имало дни, в които се труди по 11-12 часа, само че била удовлетворена.

Веселинова даже е била на крачка от подписване на брак в Гърция, само че по пътя към олтара размислила и се прибрала у нас. „ Бях на косъм да се оженя там. Но просто завърши и аз се прибрах. Аз съм човек, който обича измененията и те би трябвало да се случват сега, в който съм подготвена за тях. Твърде дълго време като си на едно място, то отеснява. Аз съм човек, който има потребност от промени, от придвижване, от нови неща. В един миг реализирах всичко там и взех решение да опитвам сложното в България. Половин година бях без работа, харчех спестени пари. Не желаех да се захвана с каквото и да е, а желаех да си работя по специалността, приключила съм „ Журналистика”. Беше мъчно, никой не искаше да ме одобри, споделяха си – „ руса, млада, несъмнено няма грам мозък”. Първите две години беше пъкъл, бях на крачка да си стегна куфарите, обаче устисках”, разказала е Ева.

Блондинката имала и упоритости за актриса, дълго се подготвяла за кандидат-студентските изпити в НАТФИЗ, само че най-после се отказала и избрала публицистиката. Започнала работа в онлайн медия, само че схванала, че „ Господарите” си търсят районни кореспонденти. Направила експериментален репортаж, Джуди Халваджиян я харесал и я повикал на диалог. В началото бил много песимистичен към нея, само че решил да й даде късмет. Публиката я харесала още след първия репортаж и по този начин Ева става част от екипа за непрекъснато, написа " Уикенд ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР