Звездният сблъсък между Дрийм тийма на Барселона и отбора на

...
Звездният сблъсък между Дрийм тийма на Барселона и отбора на
Коментари Харесай

Националната лотария подкрепи Стоичков срещу Дрийм тиймът на Барселона

Звездният конфликт сред Дрийм тийма на Барселона и тима на Христо Стоичков и другари, който ще зарадва футболните почитатели на 20 септември на стадион „ Берое “ в Стара Загора, ще се организира с поддръжката на Национална лотария.

Организаторът на лотарийните игри, които трансформират животи и сбъдват фантазиите на хиляди късметлии у нас, се включва в грандиозното спортно събитие.

Екипът на Национална
лотария приготвя редица изненади освен за публиката на футболния театър, само че и за жителите в „ града на липите “.

С самодейността „ Подкрепя гения “ великодушната Национална
лотария за следващ път демонстрира уважението си към Кавалера на Златната топка, както и потвърждава, че е извънредно стимулирана и окуражена да основава нови благоприятни условия за гениите на България.

„ Национална
лотария постоянно ще поддържа българите, които желаят да реализират триумф. Подкрепяме Христо Стоичков, тъй като имаме вяра, че дружно можем да мотивираме и вдъхновим младото потомство за реализиране на огромни триумфи “, сподели Димитър Ганев, изпълнителен шеф на Национална лотария

Богата стратегия и прочувствените осъществявания, присъединяване на Национална
лотария обезпечено ще трансформира събитието в същински празник за Стара Загора.

Събитието „ Дрийм тиймът на Барселона против тима на Стоичков “ е на 20 септември 2017 година на стадион „ Берое “, гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете ТУК.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР