Звездният ПСЖ направи за смях Селтик в Шотландия. Парижани спечелиха

...
Звездният ПСЖ направи за смях Селтик в Шотландия. Парижани спечелиха
Коментари Харесай

Звездното трио на ПСЖ се развихри и в Европа

Звездният ПСЖ направи за смях Селтик в Шотландия. Парижани завоюваха с 5:0 гостуването си на " детелините " в среща от група " В " на конкуренцията, в която над всички бяха Неймар, Килиан Мбапе и Единсон Кавани.

Френският гранд реши нещата в своя изгода още през първата част. В 19-ата минута Рабио изведе по прелестен метод Неймар зад защита на домакините, бразилецът напредна и осъществя, останал самичък против стража Гордън.

В 34-ата минута Килиан Мбапе вкара първия си гол за парижани в Шампионска лига. Верати центрира в наказателното поле на Селтик, Неймар смъкна към 18-годишния нападател, който не сбърка от близка отдалеченост.

Само 6 минути по-късно пристигна ред и на Единсон Кавани да се разпише. Уругваецът бе прецизен от дузпа, отсъдена за нарушаване против самия него.

През втората част ПСЖ стигна до нови два гола. В 83-ата минута Лустиг си означи автогол, а единствено 2 минути по-късно Кавани оформи крайния резултат, засичайки с глава центриране на Курзава. 

В различен мач от групата Байерн (Мюнхен) предстоящо не срещна проблеми при семейството си на Андерлехт и извоюва успеха с 3:0.

Робърт Левандовски изведе домакините напред в резултата в 12-ата минута от дузпа, отсъдена за фаул против него. Извършителят на нарушаването Кумс пък бе изпъден с пряк червен картон. 

В средата на втората част Алкантара се разписа за 2:0, засичайки центриране на Кимих. Последният пък оформи крайния резултат в 90-ата минута, разписвайки се самичък против стража на гостите.

РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И СТАТИСТИКА В ШАМПОНСКА ЛИГА ​
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР